GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δύο με τρεις μήνες ακόμα εκτός ο Παναγιώτης Τριάδης - "Η Skoda Ξάνθη είναι σε καλό δρόμο"

Συνέντευξη παραχώρησε ο Παναγιώτης Τριάδης στην εκπομπή "Η Ώρα της Ξάνθης" και στον XANTH FM100 το μεσημέρι του Σαββάτου. Μια συ...

Συνέντευξη παραχώρησε ο Παναγιώτης Τριάδης στην εκπομπή "Η Ώρα της Ξάνθης" και στον XANTH FM100 το μεσημέρι του Σαββάτου. Μια συνέντευξη με αρκετό ενδιαφέρον και πλούσια σε περιεχόμενο.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μίλησε για πολλά θέματα.Μερικά από αυτά είναι ο τραυματισμός του, η άποψή του για το ματς της Ξάνθης με τη Βέροια την περασμένη Κυριακή όπως επίσης και για το γεγονός πως η ομάδα του η Ξάνθη φέτος συμπλήρωσε 25 συναπτά έτη στην Α' Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά η συνέντευξη:
-Πότε περίπου υπολογίζεις ότι θα επιστρέψεις στην ενεργό δράση;
-Θα αργήσω λίγο.Πιστεύω θα χρειαστώ περίπου 8-10 εβδομάδες ακόμα.

-Η ομάδα πως σου φάνηκε στον αγώνα με τη Βέροια;
-Έχουμε να βελτιώσουμε νομίζω πολλά πράγματα ακόμα.Το σημαντικότερο νομίζω είναι ότι ενώ γυρίσαμε το παιχνίδι από 2-0 σε 2-2 μετά δεν είχαμε τη συγκέντρωση να κρατήσουμε αυτό το σκορ,αλλά μετά το παιχνίδι ο προπονητής μας μίλησε και νομίζω καταλάβαμε το λάθος μας.

-Πως νιώθεις με το γεγονός πως δεν μπόρεσες να βοηθήσεις την ομάδα σου σε αυτή τη πρεμιέρα;
-Είναι πολύ άσχημο για ένα ποδοσφαιριστή αυτό.Ήμουν εκτός για περίπου 4 μήνες και εκεί που μπήκα και έπαιξα στο φιλικό με τον Πανθρακικό σε μία προπόνηση λίγες μέρες μετά ακούω ένα "μπαμ" και τότε κατάλαβα ότι έπαθα πάλι μεγάλη ζημιά...

-Η πρεμιέρα με τη Βέροια άφησε μία πικρία που πιστεύεις ότι κρίθηκε το συγκεκριμένο ματς;
-Όντως υπάρχει μία πίκρα μετά από μία τέτοια ήττα.Νομίζω πως το λάθος μας είναι ότι ενώ ισοφαρίσαμε,θέλαμε να νικήσουμε μετά πηγαίναμε συνεχώς επιθετικά αντί να κοιτάξουμε να μη δεχθούμε γκολ και να χτυπήσουμε στα τελευταία λεπτά με καμιά αντεπίθεση.

-Έχεις κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα να στείλεις προς τον κόσμο της ομάδας σου για το αυριανό μας και για την επερχόμενη νέα σαιζόν;
-Χρειαζόμαστε πάρα πολύ τον κόσμο,εγώ που πέρυσι έπαιξα σε πάρα πολλά παιχνίδια αυτά που θυμάμαι ήταν των τελευταίων αγωνιστικών και το μπαραζ που το γήπεδο ήταν γεμάτο.Αν σε κάθε ματς έχουμε αυτό το κόσμο νομίζω πως δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε.

-Πιστεύεις ότι η ομάδα δεν έχει δέσει ακόμα,γιατί ουσιαστικά είναι μια νέα ομάδα;
-Αυτό νομίζω είναι λογικό,το να μην έχει δέσει η ομάδα 100% δηλαδή,πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και αν συνεχίσουμε έτσι θα τα πάμε πολύ καλά.

-Ποια είναι η άποψή σου για το νέο προπονητή της ομάδας το κ. Σάκη Τσιώλη;
-Εγώ δε τον έχω ζήσει αρκετά έως τώρα γιατί έλειπα για αποθεραπεία λόγω του τραυματισμού μου,αλλά έχω να πω πως ο προπονητής μας εκτός γηπέδου είναι ένας φίλος για του παίκτες την ίδια στιγμή που μέσα στο γήπεδο είναι αυστηρός και πειθαρχημένος.

-Μετά την έναρξη και του φετινού πρωταθλήματος έχετε θέσει κάποιο στόχο ως ομάδα ή όχι;
-Όχι,δεν έχουμε βάλει ως στόχο κάποια θέση. Απλά το μόνο που κάνουμε και μας έχει πει ο προπονητής μας είναι να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος της σαιζόν.

-Φέτος η ομάδα πραγματοποίησε την επίσημη φωτογράφηση στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης,πολύς κόσμος έδωσε το παρών εκεί,πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσάς;
-Νομίζω πως μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου. Ήταν πολύ ωραίο,εμάς μας αρέσει να βγαίνουμε φωτογραφίες και να δίνουμε φωτογραφίες στους φιλάθλους μας,και νομίζω πως αυτό δε φέρνει μόνο το κόσμο πιο κοντά σε εμάς,αλλά και το αντίστροφο.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια