GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Λευκή ισοπαλία στα Πηγάδια - Έμειναν στο μηδέν Skoda Ξάνθη και Κέρκυρα! Βροχή τα δοκάρια (+VIDEO)

Ισόπαλη χωρίς σκορ αναδείχθηκε η SKODA ΞΑΝΘΗ στον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο την Κέρκυρα. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη στα πλαίσια της 2ης α...

Ισόπαλη χωρίς σκορ αναδείχθηκε η SKODA ΞΑΝΘΗ στον Κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο την Κέρκυρα. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των φιλοξενούμενων μένοντας στον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Ρόχας στο 53’ και ο Κόντος στο 81’ είχαν δοκάρια για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Οι δηλώσεις των προπονητών
Μιχάλης Γρηγορίου (Α.Ο.Κ.): «Ήρθαμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ με την φιλοσοφία που έχουμε πει ότι θέλουμε να έχουμε από την αρχή. Θέλαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο και να κρατήσουμε την μπάλα στην κατοχή μας και να αναπτυχθούμε έτσι όπως έχουμε δουλέψει. Τα παιδιά ήταν απόλυτα συγκεντρωμένα, πέτυχαν στο 100% το πλάνο μας αλλά είμαστε στεναχωρημένοι που δεν πήραμε τους βαθμούς. Δεν θα μείνω στην φάση που ακυρώθηκε το γκολ του Χαβίτο, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου να ασχολούμαι με την διαιτησία. Απλά θα μείνω στην εικόνα του αγώνα και στην προσπάθειά μας για την οποία αξίζουν οι παίκτες μας συγχαρητήρια.»

Σάκης Τσιώλης (SKODA ΞΑΝΘΗ): «Ήταν ένα παιχνίδι που στο α’ μέρος ιδιαίτερα ήμασταν μέτριοι. Παρότι τα πράγματα κάπως βελτιώθηκαν στο β’ μέρος μπορούμε να πούμε ότι είμαστε και τυχεροί που δεν προηγήθηκε η Κέρκυρα στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια για την απόδοσή της. Στα τελευταία 25 λεπτά προσπαθήσαμε περισσότερο και είχαμε 4-5 ευκαιρίες με τους Καπετάνο, Βασιλακάκη, Μπέρτο και Σολτάνι και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Έχουμε πολλά να φτιάξουμε, να βελτιώσουμε για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που περιμένει και η Διοίκηση και ο κόσμος. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία και με πολλή δουλειά θα φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε. Φάνηκε ότι δεν είμαστε στην απαιτούμενη κατάσταση που πρέπει να έχουμε στο πρωτάθλημα. Έχουμε 15 μέρες με την διακοπή, έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε και στο επόμενο παιχνίδι ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι. Και ο Ομπόντο και ο Καπετάνος είναι απαραίτητοι στην ομάδα αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Πρέπει να βρούμε περισσότερη συνοχή για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια.»

Εισιτήρια: 1.476
Εισπράξεις: 9.331 €

Δεν υπάρχουν σχόλια