GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σκοτσέζικο ντουζ για τη Skoda Ξάνθη! 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννενα - Έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε

Με ένα απίθανο β’ ημίχρονο, με αρκετές εναλλαγές και δραματικό φινάλε ΠΑΣ και SKODA Ξάνθη έμειναν στο χορταστικό 2-2! Δύο γκολ ο Σολτάνι ...

Με ένα απίθανο β’ ημίχρονο, με αρκετές εναλλαγές και δραματικό φινάλε ΠΑΣ και SKODA Ξάνθη έμειναν στο χορταστικό 2-2! Δύο γκολ ο Σολτάνι για τους Ακρίτες. Ίλιτς και Τσάβες τα γκολ της ισοφάρισης.

Πέρα από το γκολ του Σολτάνι (21') το α’ ημίχρονο θα μπορούσε να περάσει στα ψιλά. 

Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί την δραματική τροπή που θα έπαιρνε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την SKODA Ξάνθη στο β’ ημίχρονο! 

Συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων, ανατροπές, δραματικό φινάλε, με τρία γκολ (Ίλιτς 71', Σολτάνι 75', Τσάβες 77') ένα χαμένο πέναλτι (Τσουκαλάς 80'), μία αποβολή (Ομπόντο 90') και τελικό σκορ 2-2 στους «Ζωσιμάδες»! 

Αήττητοι παρέμειναν οι Ηπειρώτες φτάνοντας τους 5 βαθμούς. Χωρίς νίκη οι Ακρίτες που έχουν μαζέψει 2 πόντους. 

Το φιλμ του αγώνα
Το νωθρό ξεκίνημα δεν προϊδέαζε σε καμία περίπτωση για το τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια. Αργό τέμπο, αρκετά λάθη εκατέρωθεν. Ο ΠΑΣ με μεγαλύτερη διάθεση να δημιουργήσει, η Ξάνθη στημένη στον αγωνιστικό χώρο για να μην απειληθεί. 

Το δοκάρι στο σουτ του Καπετάνου ήταν μια φάση ως μη γενόμενη, αφού ο Έλληνας επιθετικός ξεκίνησε από θέση οφσάιντ. Ο ΠΑΣ έχασε τον Στρούνα και λίγο αργότερα «έχασε» και τον Σολτάνι ο οποίος ανενόχλητος στην περιοχή του «τιμώρησε» την χαλαρότητα της άμυνας και έδωσε το προβάδισμα στους Ακρίτες. 

Το ματς κυλούσε χωρίς συγκινήσεις και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Μια μάλλον ατυχής έμπνευση του Σάκη Τσιώλη έδωσε αυτό το κάτι που έλειπε από το παιχνίδι. Έβγαλε επιθετικό, τον Καπετάνο (ο οποίος πάντως μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε συνεισφέρει) και έβαλε αμυντικό, τον Γιούτα.Ο ΠΑΣ ανέβασε την πίεσή του και με εξαιρετική προσωπική ενέργεια και τελείωμα του Ίλιτς ισοφάριαζε βάζοντας "φωτιά" στην αναμέτρηση"! 

Ο Σολτάνι το πήρε προσωπικά κι εκμεταλλευόμενος μια ακόμα αδράνεια της αντίπαλης άμυνας, έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους Ακρίτες. Προτού όμως κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Τσάβες επανέφερε τις ισορροπίες! Ο Τσουκαλάς είχε την ευκαιρία λίγο αργότερα να πετύχει την ολική επαναφορά, αλλά τον σταμάτησε ο Κυριακίδης. Όπως σταμάτησε και τις υπόλοιπες μανιώδεις προσπάθειες των γηπεδούχων να φτάσουν στο γκολ της νίκης στο φινάλε. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος (46' Τσουκαλάς), Μιχαήλ (63' Μανιάς), Τζημόπουλος, Στρούνα (19' λ.τρ. Μπέριος), Λίλα, Τσάβες, Ακόστα, Γιάκος, Κοροβέσης, Ίλιτς. 

SKODA Ξάνθη (Σάκης Τσιώλης): Κυριακίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Μπέρτος, Κομεσίδης (81' Μπαξεβανίδης), Ομπόντο, Λουσέρο, Φλίσκας, Σολτάνι, Ουάλας (46' Ρέναν), Καπετάνος (68' Γούτας). 

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας) 
Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Μερκενίδης (Μακεδονίας) 
4ος: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια