GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βαλασίδης, Ρούφου, Πισκιλόπουλος και Εφένδη οι “εκλεκτοί” του Τσιτιρίδη – Ορίστηκαν Αντιδήμαρχοι

Στον ορισμό των τεσσάρων αντιδημάρχων του Δήμου Αβδήρων προχώρησε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Τσιτιρίδης και επισήμως το πρωί της Τρίτης.  Π...

Στον ορισμό των τεσσάρων αντιδημάρχων του Δήμου Αβδήρων προχώρησε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Τσιτιρίδης και επισήμως το πρωί της Τρίτης. 

Πρόκειται για τον κ. Βαλασίδη Σταμάτη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών καθώς και καθήκοντα Ανάπτυξης και Προγραμματισμού, για την κα. Ρούφου Παρασκευή που αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και την αρμοδιότητα των καταστημάτων, επιχειρήσεων και εμπορίου. Θέση Αντιδημάρχου καταλαμβάνει και ο κ. Πισκιλόπουλος Μάριος, στην ευθύνη του οποίου περνούν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, ο Πολεοδομικός σχεδιασμός αλλά και η καθαριότητα και το πράσινο, ενώ χρέη Αντιδημάρχου Πρόνοιας αναλαμβάνει ο κ. Εφένδη Εράλπ.

Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου. Η ανάκληση αντιδημάρχου πριν τη λήξη της θητείας του είναι δυνατή με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου. Όλοι οιΑντιδήμαρχοι υπογράφουν βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα που  εκδίδονται από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Βαλασίδη Σταμάτιου που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί η Αντιδήμαρχος κ. Ρούφου Παρασκευή. Τις αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου κ. Ρούφου Παρασκευή που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Πισκιουλόπουλος Μάριος. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Εφένδη Εράλπ που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Βαλασίδης Σταμάτιος. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Πισκιουλόπουλου Μάριου που απουσιάζει ή  κωλύεται ασκεί η Αντιδήμαρχος κ. Ρούφου Παρασκευή.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ο  Αντιδήμαρχος κ. Βαλασίδης Σταμάτιος, που αναπληρώνει το Δήμαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από την Αντιδήμαρχο κα.  Ρούφου Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια