GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παραλίγο τροχαίο στη Βουλγαροκτόνου και Αβδήρων – Τα στενά των συχνών ατυχημάτων! (+ΦΩΤΟ)

Τροχαίο ατύχημα λίγο έλειψε να σημειωθεί το απόγευμα της Τρίτης στη συμβολή των οδών Βουλγαροκτόνου και Αβδήρων, στην Ξάνθη, περιοχή στην ...

Τροχαίο ατύχημα λίγο έλειψε να σημειωθεί το απόγευμα της Τρίτης στη συμβολή των οδών Βουλγαροκτόνου και Αβδήρων, στην Ξάνθη, περιοχή στην οποία σημειώνονται ιδιαίτερα συχνά ατυχήματα. 

Διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο κινούμενο επί της Βουλγαροκτόνου ανέπτυξε ταχύτητα ενώ έτερο όχημα κινούταν τη στιγμή εκείνη επί της οδού Αβδήρων με αποτέλεσμα κυριολεκτικά τα δύο οχήματα να “γλείψουν” το ένα το άλλο, με τη σύγκρουση ωστόσο να αποφεύγεται την τελευταία στιγμή. 

Δυστυχώς πρόκειται για μια περιοχή που τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν σχεδόν καθημερινή ρουτίνα, ενώ παρόμοια είναι η εικόνα που εντοπίζεται στη συμβολή των οδών Βουλγαροκτόνου και 12 Αποστόλων. Πρόκειται για μια περιοχή στην οποία καταγράφονται συχνά αντίστοιχα συμβάντα, μικρής ή μεγάλης έκτασης, με τους κατοίκους αλλά και τους διερχόμενους οδηγούς να δυσφορούν ζητώντας να βρεθεί μια λύση. 

Το πρόβλημα, που πηγάζει τόσο από την απροσεξία οδηγών που αναπτύσσουν ταχύτητα μέσα στα ιδιαίτερα στενά δρομάκια της ευρύτερης περιοχής, επιβαρύνεται από τα παρκαρισμένα οχήματα στην άκρη του δρόμου αλλά και πάνω στις στροφές, τα οποία δυσχεραινόσουν δραματικά την ορατότητα των οδηγών αυξάνοντας τις πιθανότητες να συμβεί το μοιραίο. 

Σίγουρα το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά για την περιοχή, ενώ παράλληλα οι ίδιοι οι οδηγοί θα πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη προσοχή όταν κινούνταν στις εν λόγω διασταυρώσεις της πόλης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια