GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γιώργος Παυλίδης: “Η λύση για το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής πρέπει να είναι βιώσιμη”

Με αφορμή το γεγονός της αποστολής σειράς επιστολών τις τελευταίες ημέρες προς τον Περιφερειάρχη και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πο...

Με αφορμή το γεγονός της αποστολής σειράς επιστολών τις τελευταίες ημέρες προς τον Περιφερειάρχη και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για το θέμα του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου Κομοτηνής (Μέγαρο Μουσικής) με αίτημα τη σύσταση Οργανισμού από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ.Γιώργος Παυλίδης δήλωσε  τα εξής: «Το Μέγαρο είναι μια  δομή  υψηλών απαιτήσεων και προσδοκιών για την κοινωνία της Ροδόπης και όλης της Περιφέρειας, στην οποία και ανήκει κατά κυριότητα. Η κοινωνία μας δαπάνησε τεράστια ποσά για την ανέγερσή του και επιβάλλεται η ανταπόδοσή τους προς αυτήν, στο μέγιστο δυνατό βαθμό.  

Το ενδιαφέρον μας για την επίλυση των πολύχρονων προβλημάτων και των αγκυλώσεων περί τη λειτουργία του θα είναι απεριόριστο. Ήδη αναζήτησα, επειδή δεν υπάρχει φάκελος στην Περιφέρεια, τη συγκρότηση ενημερωτικού φακέλου, ώστε με γνώση να προβούμε στις δέουσες ενέργειες. Σημειώνω ότι η λύση πρέπει να είναι βιώσιμη, κατά το δυνατόν ανταποδοτική και σε συνέργεια με τον οικείο Δήμο Κομοτηνής, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κρίση που βιώνει ο τόπος».

Δεν υπάρχουν σχόλια