GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Χτύπησαν” στις Γιορτές Παλιάς Πόλης – Δύο γυναίκες και μια ανήλικη έκλεψαν κινητά και λεφτά!

Τον συνωστισμό που επικρατούσε στην πόλη της Ξάνθης κατά τη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς εκμεταλλεύτηκαν τρεις νεαρές γυναίκες, που έκλεψαν...

Τον συνωστισμό που επικρατούσε στην πόλη της Ξάνθης κατά τη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς εκμεταλλεύτηκαν τρεις νεαρές γυναίκες, που έκλεψαν δυο κινητά τηλέφωνα και ένα πορτοφόλι με 165 ευρώ! 

Πρόκειται για μια 34χρονη, μια 21χρονη και μια 12χρονη σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για 4 κλοπές που διεπράχθησαν το βράδυ του Σαββάτου, 6 Σεπτεμβρίου. 

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής οι αστυνομικοί συνέλαβαν τις δράστριες καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα οι τρεις τους   στην πόλη της Ξάνθης, εκμεταλλευόμενες το συνωστισμό, αφαίρεσαν από την τσάντα 20χρονης ημεδαπής ένα πορτοφόλι, που περιείχε 165 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.  

Ακολούθως, μετά από την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν άμεσα τις δράστιδες και να τις συλλάβουν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα από τα παραπάνω αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα και το πορτοφόλι με το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, τα οποία αποδόθηκαν στην 20χρονη, καθώς επίσης άλλα 6 κινητά τηλέφωνα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.  

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα τρία από τα παραπάνω κινητά τηλέφωνα, τα αφαίρεσαν, το ίδιο βράδυ, από την πόλη της Ξάνθης, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, από τρεις ημεδαπές, στις οποίες και αποδόθηκαν.     

Σημειώνεται ότι οι δράστιδες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. 

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης για τη διερεύνηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των υπολοίπων κινητών τηλεφώνων και τυχόν εμπλοκή τους σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια