GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δεν είχαν τον... Θεό τους! Διέρρηξαν και έκλεψαν εκκλησίες στην Κομοτηνή

-Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κλοπές, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμο...

-Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κλοπές, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων   

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Νέας Καλλίστης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 4 κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από Ιερό Ναό και οικίες σε χωριό της Ροδόπης, που είχαν διαπραχθεί, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 7-9-2014, σε χωριό της Ροδόπης. 

Συνελήφθησαν την Κυριακή (7-9-2014), τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Σάλπη Ροδόπης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 53 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κλοπές, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Αναλυτικότερα, οι δύο δράστες, τις πρώτες πρωινές ώρες την Κυριακή, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία στη Σάλπη, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη της και συνελήφθησαν από τους προστρέξαντες αστυνομικούς. 

Από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Νέας Καλλίστης, προέκυψε ότι οι δύο δράστες το παραπάνω χρονικό διάστημα, αφαίρεσαν από δύο οικίες και από τον Ιερό Ναό του χωριού, το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, 1 τηλεόραση, 1 κινητό τηλέφωνο, 1 ηλεκτρική συσκευή, διάφορα χρυσαφικά και 2 κλειδιά πόρτας. 

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα - χρηματικό ποσό και συγκεκριμένα, η τηλεόραση, το κινητό τηλέφωνο, η ηλεκτρική συσκευή, το χρηματικό ποσό των 654 ευρώ και το ένα κλειδί πόρτας, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους. 

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ένα (1) πλαστικό δοχείο με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 43,4 γραμμαρίων και ένα (1) πτυσσόμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους 20 εκατοστών. 

Σημειώνεται ότι ο 53χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε ο Αστυνομικός Σταθμός Νέας Καλλίστης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια