GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αυτό είναι το κοινό λάθος στη χρήση του αποσμητικού

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα αντιιδρωτικά λειτουργούν διαφορετικά από ό, τι τα αποσμητικά, αλλά υπάρχει και μια άλλη μεγάλη διαφορά μεταξύ των δ...

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα αντιιδρωτικά λειτουργούν διαφορετικά από ό, τι τα αποσμητικά, αλλά υπάρχει και μια άλλη μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο, που πιθανότατα δεν μπορεί να γνωρίζετε - και θα μπορούσε να κάνει όλη τη διαφορά.

Η Δρ. Dee Anna Glaser, πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Διεθνούς Ιδρύματος Υπερίδρωσης, λέει ότι ο συγχρονισμός είναι το παν όταν πρόκειται για τον έλεγχο του ιδρώτα. Σε αντίθεση με το αποσμητικό, η καλύτερη στιγμή για να εφαρμόσει το αντιιδρωτικό σας είναι πριν από τον ύπνο.

Κι αυτό γιατί ενώ κοιμάται ένας άνθρωπος, αναφέρει η Glaser υπάρχει στο δέρμα του η σωστή εφίδρωση. Τα αντι-ιδρωτικά ενεργούν πριν την υπερίδρωση που αρχίζει με το που κάποιος σηκώνεται από το κρεβάτι του το πρωί.

Αν εφαρμόσουμε αντιιδρωτικό το πρωί, το βασικό επίπεδο της παραγωγής σε ιδρώτα είναι λίγο υπερβολικά υψηλό, λέει. «Έτσι, δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε τακτικά αντιιδρωτικά για καλύτερο αποτέλεσμα το καλύτερο είναι να το βάζετε τη νύχτα».
Πηγή: metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια