GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χαρά στο κουράγιο του: Ήρθε με τρακτέρ από την Αυστρία για διακοπές

Έρχεται 30 χρόνια στην Ελλάδα για διακοπές. Φέτος είπε να κάνει τη διαφορά, όχι στον προορισμό αλλά στο μεταφορικό μέσο. Ανέβηκε λοιπόν στ...

Έρχεται 30 χρόνια στην Ελλάδα για διακοπές. Φέτος είπε να κάνει τη διαφορά, όχι στον προορισμό αλλά στο μεταφορικό μέσο. Ανέβηκε λοιπόν στο τρακτέρ του και ήρθε (pics)

"Κολλημένος" με την Ελλάδα, στην οποία έρχεται ανελλιπώς για διακοπές τα τελευταία 30 χρόνια, ο 63χρονος Χέλμουτ Βίλχεμ από την Αυστρία είπε φέτος να κάνει τη διαφορά. Όχι στον προορισμό, καθώς αυτός παρέμεινε σταθερός η χώρα μας, αλλά στο μεταφορικό μέσο. Στο παρελθόν έχει έρθει με αυτοκίνητο και μηχανή, φέτος αποφάσισε να απολαύσει περισσότερο τη διαδρομή, ταξιδεύοντας με...τρακτέρ.

Έχοντας ξεκινήσει στο τέλος Μαΐου από την χώρα του, έχει διανύσει περίπου 4.000 χιλιόμετρα και έχει γυρίσει σχεδόν τη μισή νότια Ελλάδα. Έφτασε στην Ιταλία και με το καράβι κατέβηκε στην Πάτρα. Από εκεί πήγε στην Κόρινθο, την Εύβοια, στο Γύθειο, πήρε το πλοίο για την Κρήτη και μετά από ένα περιήγηση εκεί, επέστρεψε στο Γύθειο και μετέβη στη Μεσσηνία.

 Όλα αυτά με ένα τρακτέρ Steyr του 1957, συντηρημένο άψογα, το οποίο αγόρασε για αυτό και μόνο το ταξίδι, σέρνοντας και ένα μικρό τροχόσπιτο.

Κινούμενος με 20 χιλιόμετρα την ώρα, έχει αν μη τι άλλο, την ευκαιρία να απολαύσει τη διαδρομή. Μάλιστα, όπως εκμυστηρεύτηκε στην eleftherianoline.gr, σε αυτό το ταξίδι συνειδητοποίησε πόσο όμορφη είναι η Ελλάδα.

Αυτές τις μέρες ο 63χρονος Αυστριακός, συνταξιούχος τυπογράφος, βρίσκεται στο δάσος της Ελαίας, στην Τριφυλία και ετοιμάζεται για την επιστροφή, καθώς θέλει μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός να έχει γυρίσει στην πατρίδα του πριν πιάσουν τα κρύα.


Δεν υπάρχουν σχόλια