GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκλέγει Προεδρεία στις Δημοτικές Επιχειρήσεις ο Δήμος Αβδήρων

Το απόγευμα της Δευτέρας στις 18.30 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αβδήρων, προκειμένου να συζητηθούν συνολικά 31, εντός ημερ...

Το απόγευμα της Δευτέρας στις 18.30 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αβδήρων, προκειμένου να συζητηθούν συνολικά 31, εντός ημερησίας, θέματα. 

Αναλυτικά η σχετική πρόσκληση αναφέρει: 
Σας προσκαλώ σε δημόσια τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αβδήρων (έδρα Γενισέα) την 15η Σεπτεμβρίου 2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 μ.μ., σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010), προκειμένου να συζητήσουμε και να λάβουμε αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Ορισμός νέου Διοικητικού Συμβουλίου (τακτικά και αναπληρωματικά μέλη) στο Νομικό Πρόσωπο (ΝΠΔΔ) του Δήμου: «ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΒΡΕΦΙΚΗΣ – ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ» λόγω λήξης της θητείας του (εισηγητής: Δήμαρχος).

2. Ορισμός νέου Διοικητικού Συμβουλίου (τακτικά και αναπληρωματικά μέλη) στο Νομικό Πρόσωπο (ΝΠΔΔ) του Δήμου: «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ» λόγω λήξης της θητείας του. (εισηγητής: Δήμαρχος).

3. Ορισμός νέου Διοικητικού Συμβουλίου (τακτικά και αναπληρωματικά μέλη) στο Νομικό Πρόσωπο (ΝΠΔΔ) του Δήμου: «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ» λόγω λήξης της θητείας του (εισηγητής: Δήμαρχος).

4. Ορισμός νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αβδήρων (ΔΕΥΑΑ) λόγω λήξης της θητείας του. (εισηγητής: Δήμαρχος).

5. Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του, ως μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων με τον αναπληρωτή του (εισηγητής: Δήμαρχος).

6. Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του, ως μέλος στις Επιτροπές: α/ «Χαρακτηρισμό των παραλιακών χώρων ως πολυσύχναστων ή μη» και β/ «Εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής» με τον αναπληρωτή του (εισηγητής: Δήμαρχος).

7. Ορισμός δύο (2) δημοτικών συμβούλων με τους αναπληρωτές τους που θα συμμετάσχουν ως μέλη στην επιτροπή βεβαίωσης καλής εκτέλεσης του άρθρου 64 παρ. 14 του ΠΔ 28/80 (Κατόπιν κληρώσεως) (εισηγητής: Δήμαρχος).

8. Ορισμός ενός (1) δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του που θα συμμετάσχει ως μέλος στην επιτροπή βεβαίωσης καλής εκτέλεσης του άρθρου 67 παρ. 14 του ΠΔ 28/80 (Κατόπιν κληρώσεως) (εισηγητής: Δήμαρχος).

9. Ορισμός δύο (2) δημοτικών συμβούλων με τους αναπληρωτές τους που θα συμμετάσχουν ως μέλη στην επιτροπή βεβαίωσης καλής εκτέλεσης μικρών έργων ή εργασιών συντήρησης μέχρι ποσού 5.869,40 € και επιπλέον ΦΠΑ (άρθρο 15 ΠΔ 171/98) (Κατόπιν κληρώσεως) (εισηγητής: Δήμαρχος).

10. Ορισμός ενός (1) δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του που θα συμμετάσχουν ως μέλη στην επιτροπή παραλαβής έργων από το ποσό των 5.869,40 € με επιπλέον ΦΠΑ και άνω (άρθρο 16  ΠΔ 171/98) (Κατόπιν κληρώσεως) (εισηγητής: Δήμαρχος).


11. Συγκρότηση Επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών με συμβιβασμό (εισηγητής: Δήμαρχος).

12. Εκλογή αντιπροσώπων στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης (εισηγητής: Δήμαρχος).

13. Παράταση χρόνου μίσθωσης του χώρου του Δημαρχείου Αβδήρων στην Γενισέα, που είναι τοποθετημένο το Α.Τ.Μ. της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. (εισηγητής: Δήμαρχος).

14. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για συμμετοχή του στην Επιτροπή: «Συνδρομή σε υλοποίηση μέτρων ικανοποίησης αναγκών πρώτης εισόδου παράνομων αλλοδαπών» (εισηγητής: Δήμαρχος).

15. Μερική τροποποίηση της αριθ. 143/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την αντικατάσταση εκπροσώπου του Δήμου και του αναπληρωτή του (εισηγητής: Δήμαρχος).

16. Μερική τροποποίηση της αριθ. 160/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την αντικατάσταση εκπροσώπου του Δήμου και του αναπληρωτή του (εισηγητής: Δήμαρχος).

17. Μερική τροποποίηση της αριθ. 161/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την αντικατάσταση εκπροσώπου του Δήμου και του αναπληρωτή του (εισηγητής: Δήμαρχος).

18. Μερική τροποποίηση της αριθ. 181/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την αντικατάσταση εκπροσώπου του Δήμου και του αναπληρωτή του (εισηγητής: Δήμαρχος).

19. Ορισμός Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (εισηγητής: Δήμαρχος)

20. Τροποποίηση της αριθ. 15/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Καθορισμός  δικαιώματος βοσκής για τα έτη 2013 και 2014 - αντικατάσταση τριμελούς επιτροπής ελέγχου των ζώων (εισηγητής: Μιχαήλ Τσολακίδης Γεωπόνος Υπάλληλος του Δήμου)

21. Εκλογή αντιπροσώπων στον Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος για την περίοδο 01.09.2014 – 31.08.2019, σύμφωνα με το άρθρο 246 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.). (εισηγητής: Δήμαρχος)

22. Ορισμός μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ του Δήμου μας με την επωνυμία: «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αβδήρων» (εισηγητής: Δήμαρχος) 

23. Χορήγηση κινητής τηλεφωνίας στον Δήμαρχο και Αντιδημάρχους  -  καθορισμός ανώτατου χρηματικού ορίου κλήσεων και εξουσιοδότηση Δημάρχου για σύνταξη συμβολαίου (εισηγητής: Δήμαρχος) 

24. Εγγραφή Δήμου Αβδήρων ως συνδρομητή σε ημερήσιες και εβδομαδιαίες εφημερίδες (εισηγητής: Δήμαρχος)

25. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή ελέγχου αθλητικών εγκαταστάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Ε.Ε.Α.Ε.Π.Ε.Ξ.) (εισηγητής: Δήμαρχος)

26.  Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην τριμελή επιτροπή χορήγησης βεβαιώσεων σε παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών (εισηγητής: Δήμαρχος).

27. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Ανάπλαση οικισμού Σουνίου» (εισηγητής: Μουμτσάκης Γεώργιος Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας).

28. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή για την άδεια εγκατάστασης ατόμων εκδιδόμενων με αμοιβή (εισηγητής:  Δήμαρχος)

29. Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. δίμηνης διάρκειας για την κάλυψη πρόσκαιρων και εποχικών αναγκών στην υπηρεσία Περιβάλλοντος και καθαριότητας στο Δήμο Αβδήρων. (εισηγητής: Βαλασίδης Σταμάτιος Αντιδήμαρχος).

30.  Έγκριση 9ης τροποποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2014. (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία Προϊσταμένη Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου).

31. Έγκριση διενέργειας προμηθειών – υπηρεσιών του Δήμου (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία Προϊσταμένη Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου).
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Σπυρίδων Γαλανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια