GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άνοιξε πιλοτικά η πύλη των Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης

Πιλοτικά σε 24ωρη βάση λειτουργεί από τη Δευτέρα η πύλη Επειγόντων Περιστατικών στο Βόρειο Ανατολικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης ...

Πιλοτικά σε 24ωρη βάση λειτουργεί από τη Δευτέρα η πύλη Επειγόντων Περιστατικών στο Βόρειο Ανατολικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης και επί της οδού Εγνατίας.
Η πύλη αυτή που μέχρι σήμερα παρέμενε κλειστή θα αποτελεί πλέον την δεύτερη διέξοδο διαφυγής – διέλευσης προς και από το Νοσοκομείο. Θεωρούμε σκόπιμο να δοθεί έμφαση στο γεγονός αυτό από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης μας ούτως ώστε όλοι οι πολίτες να ενημερωθούν σε σύντομο χρόνο για τον τρόπο ευκολότερης και ταχύτερης πρόσβασής τους στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, με την παράκληση να τηρούνται από όλους τα σήματα της Τροχαίας και οι προειδοποιητικές πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί για την ασφάλεια οχημάτων και πεζών.
Παράλληλα, σας γνωρίζουμε ότι  η λειτουργία της κεντρικής πύλης Εισόδου του Νοσοκομείου θα είναι ανοιχτή από την 7η ώρα πρωινή έως και την 7η εσπερινή κατά τις καθημερινές, ήτοι θα κλείνει με τη λήξη του απογευματινού επισκεπτηρίου. Κατά τις Κυριακές και αργίες η κεντρική πύλη Εισόδου θα παραμένει ανοιχτή δύο (2) ώρες το μεσημέρι (12.00΄ - 14.00΄) και δύο (2) ώρες το απόγευμα (17.00΄ - 19.00΄) για τις ανάγκες του επισκεπτηρίου.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου
Πάσχου Αθανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια