GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Οι εκλεκτοί” των Επιτροπών στον Δήμο Ξάνθης – Ρεύμα... συνεργασίας στην Αντιπολίτευση

Τα μέλη τα οποία συνθέτουν τόσο την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όσο και την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης εξέλεξε το πρωί της Κυριακής ...

Τα μέλη τα οποία συνθέτουν τόσο την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όσο και την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης εξέλεξε το πρωί της Κυριακής το Δημοτικό Συμβούλιο. 

Κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας διαφάνηκε συνεργασία ανάμεσα στις δύο ισχυρές, αριθμητικά, παρατάξεις της αντιπολίτευσης αλλά και μια πρώτη εικόνα των ισορροπιών στο εσωτερικό της συμπολίτευσης σχετικά με τις θέσεις και τις αρμοδιότητες των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων. 

Τα μέλη των Επιτροπών 
Αρχικά το σώμα εξέλεξε τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής με την παράταξη του κ. Δημαρχόπουλου να προτείνει τους Απόστολο Αγκόρτσα, Αλεξία Γκριτζίκη, Κώστα Τριανταφυλλίδη, Ιορδάνη Χατζηεφραιμίδης και Ερκάν Κιρταζη ενώ από την πλευρά της Αντιπολίτευσης έπρεπε να προταθούν τα υπόλοιπα τρία πρόσωπα. Αρχικά αυτό δεν κατέστη εφικτό μιας και έθεσαν όλοι οι συνδυασμοί της Αντιπολίτευσης υποψηφιότητα για τις τρεις θέσεις, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ψηφοφορία ανάμεσα στα μέλη τόσο της μείζονος όσο και της ελάσσονος αντιπολίτευσης κατά την οποία επικράτησαν οι κύριοι Τοπ Ισμέτ, Θανάσης Ξυνίδης, από τον συνδυασμό του κ. Πούλιου και ο Σιαμπάν Μπαντάκ από τον συνδυασμό του κ. Μπένη. 

Ακολούθησε η ψηφοφορία για τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής όπου και εκεί παρατηρήθηκε το ίδιο ακριβώς σκηνικό, με τη συμπολίτευση να προτείνει και να εκλέγει τους Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέτ, Πασχάλη Λύρατζη, Χασάν Ογλού Φερντούν και Θωμά Ηλιάδη και την αντιπολίτευση να εκλέγει τους Στέλιο Γουναρίδη, Δημήτρη Μπένη και Καρά Αχμέτ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια