GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μυστήριο με την παραίτηση του Κώστα Κουκοδήμου από την θέση του υφυπουργού Παιδείας

- Προσωπικούς λόγους επικαλείται για την παραίτησή του από την θέση του υφυπουργού παιδείας, ο Κώστας Κουκοδήμος - Όλη η επιστολή του πρ...

- Προσωπικούς λόγους επικαλείται για την παραίτησή του από την θέση του υφυπουργού παιδείας, ο Κώστας Κουκοδήμος
- Όλη η επιστολή του προς τον Αντώνη Σαμαρά
- «Χάνω έναν πολύτιμο συνεργάτη», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Μυστήριο καλύπτει τους λόγους παραίτησης του Κώστα Κουκοδήμου από την θέση του υφυπουργού Αθλητισμού. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, προσωπικοί λόγοι τον οδήγησαν στην παραίτηση αυτή, χωρίς όμως να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες. 

Εντυπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι ο ίδιος ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος έκανε μια φορτισμενη δήλωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι χάνει έναν πολύτιμο συνεργάτη. 

Στην επιστολή του στον Αντώνη Σαμαρά ο κ. Κουκοδήμος αναφέρει:
«Με την επιστολή μου αυτή επιθυμώ να σας ευχαριστήσω θερμά για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου με την εξαιρετικά τιμητική πρότασή σας να αναλάβω τα καθήκοντα του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Προσωπικοί και μόνον λόγοι με υποχρεώνουν σήμερα να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Δηλώνω ότι στηρίζω ως Βουλευτής της παράταξης της Ν.Δ με όλες μου τις δυνάμεις το κυβερνητικό έργο κι εσάς προσωπικά στην τεράστια προσπάθεια που κάνετε για την ανάταξη της χώρας.»

Ο υπουργός Παιδείας δήλωσε: 
«Ο Κώστας Κουκοδήμος, παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Χάνω έναν πολύτιμο ειδικό σε θέματα σχολικού αθλητισμού. Όταν ορκιστήκαμε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του είπε: «Να προσέχεις τον σχολικό αθλητισμό».

Και κατέληξε: «Ελπίζω στην βοήθεια του Κώστα απο την θεση του στην Βουλή των Ελλήνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια