GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι Αντιδήμαρχοι Ξάνθης - Παπαδόπουλους, Παρτσαλίδου, Παπασταματίου

Στην ανάρτηση στη Διαύγεια των αποφάσεων διορισμού τριών εκ των συνολικά έξι Αντιδημάρχων του Δήμου Ξάνθης προχώρησε νωρίς το πρωί της Δευ...

Στην ανάρτηση στη Διαύγεια των αποφάσεων διορισμού τριών εκ των συνολικά έξι Αντιδημάρχων του Δήμου Ξάνθης προχώρησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο Δήμος. 

Οι αποφάσεις φέρουν την υπογραφή του νέου Δημάρχου κ. Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και σύμφωνα με αυτές ο κ. Κυριάκος Παπαδόπουλος παραμένει στη θέση του Αντιδημάρχου με ευθύνη εποπτείας την ορεινή Σταυρούπολη, ο κ. Γιώργος Παπασταματίου αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ενώ η κα Παρτσαλίδου Δέσποινα αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιδημάρχου των Υπηρεσιών Κοινωνικής Προστασίας. 

Πιο αναλυτικά όσον αναφορά τα καθήκοντα των νέων Αντιδημάρχων, η κα Παρτσαλίδου αναλαμβάνει τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας , Παιδείας, Πολιτισμού , Αθλητισμού και τις υπηρεσίες Δια βίου Μάθησης- Απασχόλησης του Δήμου καθώς και το γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ξάνθης, ενώ θα αναπληρώνει τον Δήμαρχο όταν αυτός απουσιάζει.

Ο κ. Παπασταματίου, πέραν των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών αναπληρώνει και αυτός τον Δήμαρχο με τη σειρά του όταν απουσιάζει, ενώ είναι υπεύθυνος και για την τέλεση πολιτικών γάμων. Τα καθήκοντα του κ. Παπαδόπουλου παραμένουν στο σύνολό τους ίδια με αυτά που κατείχε στην προηγούμενη θητεία του.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν τις θέσεις των Αντιδημάρχων, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός των επόμενων ωρών. 

Παρακάτω οι παραπομπές με τις σχετικές αποφάσεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια