GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μούσκεμα οι Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης – Το διασκέδασαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι (+ΦΩΤΟ)

Ούτε η καταρρακτώδης βροχόπτωση που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης δεν ήταν αρκετή για να κάμψει το ηθικό αλλά και το κέφι των μελών των Πο...

Ούτε η καταρρακτώδης βροχόπτωση που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης δεν ήταν αρκετή για να κάμψει το ηθικό αλλά και το κέφι των μελών των Πολιτιστικών Συλλόγων που συμμετέχουν στις Γιορτές Παλιάς Πόλης. 

Μπορεί ο κόσμος αμέσως μόλις άρχισε να ψιχαλίζει να απομακρύνθηκε από την Παλιά Πόλη, ενώ όσοι έμειναν άρχισαν στην κυριολεξία να τρέχουν και να ψάχνουν μέρος να προφυλαχθούν μόλις άνοιξαν οι ουρανοί, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και με τα μέλη των Συλλόγων, τα οποία δεν έχασαν τη διάθεσή τους για διασκέδαση παρότι έγιναν μούσκεμα. 

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που αντί να ψάξουν μέρος να προφυλαχθούν, έβγαλαν τις φωτογραφικές τους μηχανές και τα κινητά τους τηλέφωνα βρίσκοντας ευκαιρία για μερικές... selfie στη βροχή, απαθανατίζοντας παράλληλα το βροχερό σκηνικό αλλά και τις αντιδράσεις των υπολοίπων. 

Όπως ήταν φυσικό οι εκδηλώσεις που βρίσκονταν σε εξέλιξη δεν κατέστη εφικτό να ολοκληρωθούν ωστόσο το σίγουρο είναι πως η βροχή δεν έσβησε το κέφι. 




Δεν υπάρχουν σχόλια