GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Παρούσα στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η ΑΜΘ – Ικανοποιημένη η Διοίκηση της Περιφέρειας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που πραγματ...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 6 έως 14 Σεπτεμβρίου 2014 και συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετεχόντων και επισκεπτών των τελευταίων ετών.

Η παρουσία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ υπήρξε στοχευμένη με καθαρό μήνυμα, που περιελάμβανε τους βασικούς άξονες της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, της ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ, του Τουρισμού και της πλεονεκτική μας Γεωγραφικής Ταυτότητας.

Στο περίπτερο συμμετείχαν 14 επιχειρήσεις της  περιφέρειας με καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες & τεχνολογίες: Green Cola Ε.Π.Α.Π., Όμιλος Πλαστικά Θράκης «Thrace Group», Prisma Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ, Systems Sunlight ΑΒΕΕ, Dasteri Systems S.A.,  , TUVUNU ΑΕ, Ποτοποιΐα – Οινοποιΐα Θράκης ABEE, Απόστολος Παπαδόπουλος «Φρουτοπία», Blueberries «Βιοδράμα», Ε.Σπαρτάλης & Σια ΟΕ «Smart Foods», Στεργιαννίδης Γιώργος «Troufa Ser», ΑΣΟΠ Δράμας «Το ελληνικό Ρόδι», Παυλίδης Μάρμαρα Γρανίτες, & SciGen Technologies S.A. και για τις οποίες υπήρξε ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον από έλληνες και ξένους επισκέπτες. 

Στο τμήμα του περιπτέρου της ΠΑΜ-Θ όπου προβάλλονταν οι τουριστικές περιοχές και η δυνατότητα ποικίλων τρόπων ψυχαγωγίας και διαμονής,   εκφράστηκε η επιθυμία από εκατοντάδες τουρίστες να ενημερωθούν μέσα από τις τουριστικές εκδόσεις της Περιφέρειας και των επιμέρους Περιφερειακών Ενοτήτων.

Την προσοχή απέσπασε ο χάρτης της ΠΑΜ-Θ, στο κεντρικό σημείο του περιπτέρου τονίζοντας με κάθε λεπτομέρεια τη μοναδική πλεονεκτική γεωγραφική της θέση σε σχέση με τις Βαλκανικές χώρες και την Ασία ως πύλη μετακίνησης και επικοινωνιών εκατομμυρίων ανθρώπων.

Το περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ τίμησαν με την παρουσίας τους οι πολιτικοί αρχηγοί κ. Αλέξης Τσίπρας και κ. Πάνος Καμμένος καθώς και σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής και πλήθος κόσμου. 
Από το Γραφείο Τύπου
της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης




Δεν υπάρχουν σχόλια