GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μετέφερε λαθρομετανάστες με το Ι.Χ. του στο 6ο χλμ. Ε.Ο. Ξάνθης – Πόρτο Λάγος! Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη το Σάββατο (13-9-2014) το μεσημέρι, στο 6ο χλμ της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Πόρτο Λάγους, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματ...

Συνελήφθη το Σάββατο (13-9-2014) το μεσημέρι, στο 6ο χλμ της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Πόρτο Λάγους, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας και του Αστυνομικού Σταθμού Σελέρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.    
  
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 40χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα στην ενδοχώρα, δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του διακινητή περιλαμβάνει επίσης και παράβαση του νόμου περί όπλων, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος καθώς και την κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 μαχαίρια, συνολικού μήκους 23 και 17 εκατοστών.

Κατασχέθηκε επίσης ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας Ξάνθης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια