GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ανοιχτή ως τις 6.00 το απόγευμα η Εθνική στην Ξάνθη για τον ΕΝΦΙΑ

Διευρυμένο ωράριο για 70 καταστήματά της ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Τράπεζα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κοινό για την είσπραξη συντάξ...

Διευρυμένο ωράριο για 70 καταστήματά της ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Τράπεζα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κοινό για την είσπραξη συντάξεων και πληρωμή του ΕΝΦΙΑ.

Τα καταστήματα αυτά που λειτουργούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και μεγάλες πόλεις της περιφέρειας θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 6 το απόγευμα, με επιμήκυνση του ωραρίου συναλλαγών κατά 3,5 ώρες, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κοινό για την είσπραξη συντάξεων και πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Ανάμεσά τους και το κατάστημα της Εθνικής στην Ξάνθη επί της οδού Κονίτσης. 

Ανεξαρτήτως αυτών, η Εθνική Τράπεζα λειτούργησε χθες καταστήματά της, πέραν του συνήθους ωραρίου, όπως και ανέκαθεν σε έκτακτες περιπτώσεις ενεργεί, εφόσον εμφανίζεται αυξημένη συναλλακτική κίνηση, αναφέρει το newsit.gr

Εξάλλου, από το πρωί παρατηρείται αυξημένη κίνηση σε όλα τα καταστήματα όλων των τραπεζών για την αποπληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων των πολιτών που επέλεξαν την καταληκτική ημερομηνία για την εξόφληση τους.

Τραπεζικά στελέχη υπενθυμίζουν στην πελατεία τους ότι μπορούν να αποπληρώνουν με ασφάλεια και ταχύτητα τις υποχρεώσεις και μέσω των εναλλακτικών δικτύων αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και τον συνωστισμό που παρατηρείται την τελευταία ημέρα κάθε μήνα και ειδικότερα την τελευταία ημέρα προθεσμίας φορολογικών υποχρεώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια