GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μετέφερε με Ι.Χ. φορτηγάκι 24 λαθρομετανάστες

Συνελήφθησαν το Σάββατο (28-9-2014) το βράδυ, σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Ειδικών Ομάδων Δίωξης Παράνομης Μετανάστε...

Συνελήφθησαν το Σάββατο (28-9-2014) το βράδυ, σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Ειδικών Ομάδων Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Ροδόπης, τρεις (3) ημεδαποί διακινητές, ηλικίας 52, 55 (άνδρες) και 49 (γυναίκα) ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας είκοσι τέσσερις (24) μη νόμιμους μετανάστες. Είκοσι τρεις (23) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και ένας (1) υπήκοος Παλαιστίνης. 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 52χρονο να οδηγεί ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με το οποίο μετέφερε στην ενδοχώρα είκοσι τέσσερις (24) μη νόμιμους μετανάστες και τους άλλους δύο δράστες, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να προπορεύονται από το όχημα του 52χρονου, λειτουργώντας ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων. 

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια