GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πρόγραμμα 16 εκ. ευρώ για προώθηση και προβολή των ελληνικών κρασιών

Νέο πρόγραμμα, συνολικού ύψους 16 εκατ. ευρώ, προκηρύχθηκε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την προβολή και προώθηση ...

Νέο πρόγραμμα, συνολικού ύψους 16 εκατ. ευρώ, προκηρύχθηκε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την προβολή και προώθηση των ελληνικών κρασιών σε αγορές εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Κίνας και της Ελβετίας.

Το νέο πρόγραμμα έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης προκήρυξης, που έληξε στις 25 Ιουνίου, με βάση την οποία μέχρι τώρα αξιολογήθηκαν και εγκρίθηκαν 18 προγράμματα προώθησης και προβολής, συνολικού προϋπολογισμού 15,5 εκατ. ευρώ για την τριετία 2015- 2017, ενώ αναμένεται η έγκριση άλλων 15 προγραμμάτων, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι ενδιαφερόμενες ιδιωτικές και συνεταιριστικές οινοποιητικές επιχειρήσεις καλούνται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου να υποβάλουν τις προτάσεις τους για την προώθηση και προβολή των κρασιών τους μέσω καταχωρίσεων στον καθημερινό και εξειδικευμένο Τύπο, συμμετοχών σε εμπορικές κι άλλες εκθέσεις, γευσιγνωσιών, δημοσίων σχέσεων κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια