GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αυξήθηκαν 15% οι Βούλγαροι επισκέπτες στη Βόρεια Ελλάδα - Κάνουν εκδρομές σε Ξάνθη και Καβάλα

Αύξηση 15% καταγράφηκε, το φετινό καλοκαίρι, στον αριθμό των Βουλγάρων που συνδυάζουν τις διακοπές τους στο Ζλάτογκραντ (νότια Βουλγαρία) ...

Αύξηση 15% καταγράφηκε, το φετινό καλοκαίρι, στον αριθμό των Βουλγάρων που συνδυάζουν τις διακοπές τους στο Ζλάτογκραντ (νότια Βουλγαρία) με ταξίδια σε παραθαλάσσιους προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας, δήλωσε ο επικεφαλής της Ένωσης Ξενοδόχων της περιοχής Αλεξάντερ Μίτουσεφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αριθμός των Βούλγαρων που επιλέγουν τα παραθαλάσσια θέρετρα της περιοχής του Ζλάτογκραντ δεν κατέγραψε πτώση ούτε τον Σεπτέμβριο, ενώ οι τιμές διανυκτέρευσης σε ελληνικά ξενοδοχεία μειώθηκαν κατά 20% με 30%. "Οι περισσότεροι τουρίστες σε παραλίες της Βόρειας Ελλάδας είναι Βούλγαροι", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μίτουσεφ.

Ο ίδιος τόνισε ότι, τα τουριστικά "πακέτα" που προσφέρουν διανυκτέρευση στο Ζλάτογκραντ και επίσκεψη στις παραλίες της Βόρειας Ελλάδας καταγράφουν θετικές πωλήσεις.

Ο κ. Μίτουσεφ σημείωσε ότι, ορισμένοι Βούλγαροι που ταξιδεύουν σε ελληνικές παραλίες κάνουν με την ευκαιρία και εκδρομές σε πόλεις, όπως η Καβάλα και η Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια