GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ανέβηκε στην Εγνατία Οδό με 1.170 κιλά λαθραία όστρακα! Χειροπέδες σε 51χρονο στην Κομοτηνή (+ΦΩΤΟ)

Χίλια εκατόν εβδομήντα κιλά (1.170 kgr) όστρακα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης. ...

Χίλια εκατόν εβδομήντα κιλά (1.170 kgr) όστρακα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.

Η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης από στελέχη της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ιάσμου, για τον εντοπισμό Φορτηγού .Ι.Χ. οχήματος επί της Εγνατίας Οδού στο ύψος του Λίσσου ποταμού, με οδηγό έναν 51χρονο ο οποίος μετέφερε μεγάλη ποσότητα οστράκων χωρίς τα νόμιμα παραστατικά και συνοδευτικά έγγραφα.

Άμεσα στελέχη του Λιμενικού μετέβησαν στο εν λόγω σημείο και μετά από ελέγχο στο ανωτέρω όχημα, βρέθηκαν συνολικά χίλια εκατόν εβδομήντα κιλά (1.170 kgr) όστρακα, ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, ενώ συνελήφθη ο 51χρονος οδηγός για την κατοχή και μεταφορά τους, με σκοπό την πώληση και εμπορία.

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν σαράντα πέντε σάκοι που περιείχαν 826 kgr όστρακα του είδους «αχιβάδα» εκ των οποίων τα 574 kgr ήταν υπολειπομένων διαστάσεων, δεκατέσσερις σάκοι που περιείχαν 309 kgr όστρακα του είδους «τελλίνα» και δύο σάκοι που περιείχαν 35 kgr όστρακα του είδους «κυδώνι».

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες οστράκων καθώς και το Φ.Ι.Χ. όχημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια