GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για την πυρκαγιά στα Terranova Ξάνθης

Στις16-08-2014 και περί Ω/9:00 ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας για πυρκαγιά που εξερράγη επί της οδού Μ. Καραολή 18 στο κέντρο της Ξάνθης. Άμε...

Στις16-08-2014 και περί Ω/9:00 ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας για πυρκαγιά που εξερράγη επί της οδού Μ. Καραολή 18 στο κέντρο της Ξάνθης. Άμεσα κινητοποιήθηκε η υπηρεσία μας και στον τόπο του συμβάντος έφτασαν 3 πυροσβεστικά οχήματα. Φτάνοντας στον τόπο του συμβάντος διαπιστώθηκε ότι η εκ δηλωθείσα πυρκαγιά ήταν στον 1ο όροφο του καταστήματος, όπου χρησιμοποιούταν σαν αποθηκευτικός χώρος ρουχισμού.

Η πυρκαγιά λόγω της μεγάλης ποσότητας των εύφλεκτων υλικών ανέπτυξε γρήγορα πολύ υψηλές θερμοκρασίες και επεκτάθηκε σε όλο το χώρο της αποθήκης, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης και να το καθιστά επικίνδυνο. Παρόλα αυτά και με υπερπροσπάθεια κατάφεραν οι πυροσβέστες να θέσουν γρήγορα την πυρκαγιά υπό πλήρη έλεγχο, χωρίς αυτή να επεκταθεί και να περιοριστεί μόνο στο χώρο της αποθήκης.     

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το εμπόρευμα που βρισκόταν αποθηκευμένο μέσα στην αποθήκη, υπέστησαν ζημιές διάφορα ηλεκτρικά μηχανήματα, ρύπανση χώρου, επίσης υπέστη μερικές ζημιές και μέρος του ισογείου καταστήματος.

Στην κατάσβεση συμμετείχαν συνολικά 4 πυροσβεστικά οχήματα με 10 άντρες. Το έργο της κατάσβεσης συντόνιζε ο Διοικητής της Πυροσβεστική Υπηρεσίας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα προς το παρόν Ενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια