GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στάχτη η αποθήκη και εμπορεύματα στα Terranova Ξάνθης – Κλειστή επί ώρες η Μιχαήλ Καραολή

-Το κατάστημα σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως σύντομα θα λειτουργήσει ξανά  Φθορές στην αποθήκη και σε εμπορεύματα του καταστήματος εν...

-Το κατάστημα σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως σύντομα θα λειτουργήσει ξανά 

Φθορές στην αποθήκη και σε εμπορεύματα του καταστήματος ενδυμάτων Terranova προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου

Όπως είναι γνωστό λίγο μετά τις 8.00 το πρωί εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον πάνω όροφο του κτηρίου που στεγάζεται το κατάστημα, με τη φωτιά να εξαπλώνεται άμεσα. 

Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής καθώς και άνδρες της Αστυνομίας με τους πρώτους να αναλαμβάνουν το έργο της κατάσβεσης και τους δεύτερους να προχωρούν στον αποκλεισμό της περιοχής, αποτρέποντας τη διέλευση τόσο οχημάτων όσο και περαστικών για προληπτικούς λόγους. 

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 10.00 το πρωί ωστόσο ο δρόμος παρέμεινε κλειστός μέχρι το απόγευμα από το ύψος της Κεντρικής Πλατείας μέχρι τη συμβολή των οδών Μιχαήλ Καραολή και Τσιμισκή. Ένα πυροσβεστικό όχημα παρέμεινε έξω από το κατάστημα για προληπτικούς λόγους υπό τον φόβο αναζωπύρωσης, ενώ το κατάστημα δεν καταστράφηκε ολοσχερώς όπως αναφέρθηκε. 

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία για το συμβάν αναφέρει πως  “από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά  σε κατάστημα, ιδιοκτησίας 54χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στην αποθήκη και σε εμπόρευμα ενδυμάτων. Πυρκαγιά κατασβήστηκε από την Π.Υ. Ξάνθης, η οποία ενεργεί προανάκριση”. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από κάποιο βραχυκύκλωμα σε καλώδιο στην οροφή του κτηρίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης πυκνοί μαύροι καπνοί αναδύονταν από το κατάστημα σκεπάζοντας το κέντρο της πόλης. 

Αμέσως μετά το συμβάν το κατάστημα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως “με αφορμή μια δύσκολη κατάσταση που βιώσαμε στο κατάστημά μας θα θέλαμε να δηλώσουμε την ευγνωμοσύνη μας και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Πυροσβεστικό Σώμα Ξάνθης που με την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε κατάφερε να περιορίσει τη φωτιά και τη ζημιά που προκλήθηκε μόνο στις αποθήκες του καταστήματος” ενώ παράλληλα τονίζεται πως “το κατάστημα διαθέτει τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, τελευταίας τεχνολογίας γι' αυτό και η κινητοποίηση ήταν άμεση. Διαθέτει επίσης δύο εξόδους κινδύνου κάτι που βοήθησε στην κατάσβεση. Το κατάστημα θα μείνει κλειστό για λίγες ημέρες μόνο μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών. Πολύ σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας με νέες παραλαβές”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια