GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου για τη Skoda Ξάνθη - Άνοιξε τα "χαρτιά" του ο Σάκης Τσιώλης!

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης στα Πηγάδια ο προπονητής της Skoda Ξάνθη κ. Σάκης Τσιώλης, ενόψει και της νέας ποδοσφα...

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης στα Πηγάδια ο προπονητής της Skoda Ξάνθη κ. Σάκης Τσιώλης, ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην έως τώρα εικόνα της ομάδας, όπως αυτή έχει αποτυπωθεί στο στάδιο της προετοιμασίας ενώ αναφέρθηκε και γενικότερα στους στόχους για τη φετινή χρονιά, με την κατάκτηση του κυπέλλου να αποτελεί τον κυριότερο εξ' αυτών. 

Τη συνέντευξη προλόγισε ο team manager κ. Γιώργος Κασναφέρης. 

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη:
«Καλησπέρα σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία σας σήμερα εδώ. Εύχομαι να έχουμε μια καλή συνεργασία με αφορμή την πρώτη συνέντευξη τύπου ή αν θέλετε την ενημέρωση. Αυτή η συνάντηση, αυτή η κουβέντα θα πρέπει να είναι πάντα καλοπροαίρετη. Εγώ, θα ήθελα από την πλευρά σας, πέρα από την ενημέρωση, να ανταλλάζουμε απόψεις και να μου μεταφέρετε τις ερωτήσεις του φίλαθλου κόσμου, γιατί η ομάδα φέτος, περισσότερο από άλλη χρονιά θα πρέπει να επενδύσει στο κομμάτι που λέγετε φίλαθλος κόσμος, ο οποίος κόσμος, είναι ένας από τους λόγους που ήρθα σε αυτή την ομάδα για να είμαι σήμερα ο προπονητής της.

Πρώτα απ' όλα να μιλήσουμε για την προετοιμασία της ομάδας. Με την αυριανή προπόνηση, ουσιαστικά, κλείνει 40 ημέρες. Είμαστε μια καινούρια ομάδα η οποία έχει ζωή 40 ημέρες. Θα πρέπει να πω, πως όλοι μας στο ποδοσφιαρικό τμήμα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την προσπάθει που έγινε από τα παδιά, και ακόμα πιο πολύ ευχαριστήμένοι θα πρέπει να είμαστε γιατί οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα τραυματισμού, καθώς, οι προπονήσεις ήταν πολύ επιβαρυμένες.

Προσωπικός μου στόχος όπως και της ομάδας, είναι με την έναρξη, με την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος να παρουσιάσουμε ένα συνδυαστικό, γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό το στυλ ποδοσφαίρου εκφράζει τις δυνατότητες της ομάδας, του μεγαλομέτοχου και προπαντώς του ποδοσφαιρικού κόσμου αυτής της πόλης. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα, και, θέλουμε ο κόσμος να γίνει ο 12ος πάικτης

Απο εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι. Όσο αναφορά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, και τον αγώνα με την Βέροια, δεν αντιμετωπίζουμε κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, και δεν είχαμε κάποιους ιδιαίτερους τραυματισμούς, όσο αναφορά στην σύνθεση, στο παιχνίδι που έρχεται. Αυτή την στιγμή η ομάδα είναι σε πάρα πολύ καλο σημείο, είναι σε καλή φόρμα, και πάμε με τις σωστές προοπτικές, για το στυλ ποδοσφαίρου που σας προανέφερα. Στο στυλ αυτό και στην πρεμιέρα φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο και η τακτική, η φυσική και η ψυχολογική κατάσταση. Αν όλα αυτά συμβούν θα έχουμε έναν πάρα πολύ καλό αγώνα κόντρα στην Βέροια, και, αυτό ίσως να είναι η παρακαταθήκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτά είναι όλα όσα αφορούν τους στόχους της ομάδα και την προετοιμασία».

Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων προς τον κ. Τσιώλη:
Μπορείτε να μας δώσετε παραπάνω λεπτομέρειες για το θέμα που προέκυψε με τον Κάλβο;
Βεβαίως και θα σας απαντήσω και θα σας πω, πως έχει το όλο θέμα. Πρώτα απ' όλα να πω, πως πήρα την έγκριση της διοίκησης για να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Ήμουνα παρών όταν ο Κάρλος Κάλβο εξήγησε πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την γυναίκα του, ενώποιον του μεγαλομέτοχου, του κ. Καζναφέρη, και του κ. Παπαδημητρίου και μας εξήγησε πως η γυναίκα δεν μπορεί να μείνει στην πόλη της Ξάνθης, καθώς, κυοφορεί, αλλά, υπάρχει ένα πρωτόκολλο και πρέπει σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να τιμήσεις το συμβόλαιο σου. Όταν υπογράφεις ένα συμβόλαιο δεν υπογράφεις με την γυναίκα του ποδοσφαιριστή, αλλά με τον ίδιο τον παίκτη και τον μάνατζερ του. Ο κ. Πανόπουλος του έδωσε 4 λύσεις.
1. Να βρεί άλλη ομάδα και να αποχωρήσει
2. Να δοιθεί ως δανεικός και να μεταβεί στην Ισπανία
3, Να καθίσει στην ομάδα ως τον Δεκέμβρη και και να δώσει τον καλύτερο του ευατό, και μέσω αυτού να διεκδικήσει μια καλύτερη μεταγραφή.
4. Εάν ο παίκτης αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, να μην αγωνίζεται με την ομάδα της Ξάνθης, αλλά, να τιμήσει το συμβόλαιο του

Μεταγραφικές ενισχύσεις:
Έχουμε κάνει ήδη κάποιες κινήσεις και το επόμενο διάστημα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Για τον φίλαθλο κόσμο και ένα μήνυμα προς αυτόν:
Μιλώντας για εμένα προσωπικά, δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να βλέπεις το κόσμο δίπλα στην ομάδα. Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, όπως και στο μπαράζ, όπως και με τον Παναθηναϊκό. Ειδικά, στο ματς με τον Παναθηναϊκό, πραγματικά εντυπωσιάστικα από τον κόσμος της Ξάνθης. Εγώ, ο μεγαλομέτοχος αλλά και οι παίκτες, προσπαθούμε να παρουσιάσουμε αυτό που θέλει να δει ο κόσμος, να είναι ευχαριστημένος και χαρούμενος, κατα την διάρκεια της σεζόν θα τον κάνουμε να νιώσει πολύ όμορφα. Όπως και εγώ, καθώς, τα βιόματα του, τα περισσότερα τουλάχιστον είναι στην επαρχία, όπως και η ομάδα που προπονώ είναι μια επαρχιακή, και αυτό που θέλω να πως, η Skoda Ξάνθη είναι πολιτιστικό γεγονός για αυτή την πόλη

Αν έχει κάποια εικόνα για την Βέροια:
Γνωρίζουμε την ομάδα της Βέροιας, υπεύθυνος για αυτό το θέμα είναι ο Βαγγέλγς Τσιώλης (σ.σ. γιος του κ. Σάκη Τσιώλη) γνωρίζουμε το στυλ παιχνιδιού τους και θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς.

Για την σχέση ποδοσφαιριστών-φίλαθλου κόσμου:
Κάθε Δευτέρα, απολογούμαι στους παίκτες μου, καθώς, δεν θέλω να παίζω με καριέρες. Τους εξηγώ τα πάντα, όπως και με τους φιλάθλους το κάνω αυτό. Θέλω να εξηγώ γιατί έκανε την τάδε κίνηση, στόχος μου είναι να μην αφήνω αναπάντητα ερωτήματα, θέλω να σέβομαι το γεγονός πως ο κόσμος έρχεται το γήπεδο για να δει την ομάδα.

Εάν οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες:
Ναι, μια πρεμιέρα κρύβει παγίδες. Είμαι 18 χρόνια προπονητής αλλά στις πρεμιέρες υπάρχει πάντα, κάτι το διαφορετικό. Θεωριτικά , είναι ένα παιχνίδι που θες τον κόσμο στο πλάι σου. Θέλουμε, σε αυτό το παιχνίδι να δούμε την εικόνα της ομάδα. Πρέπει, να μην χάσουμε την συγκέντρωση μας, και πιστεύω πως είμαστε έτοιμος για το ματς αυτό.

Για το γεγονός πως ερχόταν στην Ξάνθη ως αντίπαλος:
Ερχόμενος ως αντίπαλος στο γήπεδο αυτό, θυμάμαι παιχνίδια, που πραγματικά κρινόντουσαν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Όταν ερχόμουν ένιωθα πολύ όμορφα, ο κόσμος αυτής της ομάδα είναι πολιτισμένος, αγαπάει την Ξάνθη, χωρίς να κάνει ακρότητες.

Λόγω της έλλειψης μεγάλων ομάδων από το πρωτάθλημα, πχ. Άρης, Ηρακλής και ΑΕΚ, πιστεύει πως η Ξάνθη μπορεί να μπει σφήνα στις θέσεις 2-3:
Η Ξάνθη φέτος, θα πρέπει να βρεθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, και αυτό θα γίνει παίζοντας για την φανέλα. Φτωχό είναι το φετινό πρωτάθλημα, καθώς, απουσιάζουν ο Ηρακλής, η ΑΕΚ, ο Άρης όπως και η Λάρισα, καθώς έχει τίτλους στην πλάτη της. Μακάρι να γυρίσουν στα μεγάλα σαλόνια το γρηγορότερο και να μην ταλαιπωρούνται σε αυτές τις κατηγορίες. Στόχος αποτελεί και το Κύπελλο Ελλάδας, μπορούμε να κάνουμε την διάρκιση, την διαφορά, εξάλλου η διαφορά και η διάκριση είναι αρκετά συνηθισμένη στον θεσμό αυτό, είναι στόχος αυτός.

Τι στυλ παίκτη ψάχνει στο μεταγραφικό παζάρι:
Ψάχνουμε επιτελικό, ελεύθερο χαφ ή δεύτερο φορ, αν θέλετε, ο οποίος να έχει 7 με 10 γκολ στο πρωτάθλημα. Επίσης, ψάχνουμε ένα περιαφερειακό επιθετικό, καθώς, το σύχγρονο ποδόσφαιρο ζητά περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα. Θέλουμε παίκτη ο οποίος να έχει έφεση στις στημένες μπάλες, δεν πάιζουν ρόλο τα ψηλά κορμιά σε αυτό το κομμάτι. Παράδειγμα, ο Ντε Μπλάσις που έχει ύψος 1,67 σκοράρει με κεφαλιές.

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Για την πώληση καρτών μελών, ο κ. Καζναφέρης, απάντησε πως ο μέχρι τώρα αριθμός είναι αρκετά ικανοποιητικός, χωρίς, όμως να αποκαλύψει τον ακριβή αριθμό πωλήσεων.
Ρεπορτάζ: Γιάννης Παπαδημητρίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια