GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Είμαστε όλοι μια γροθιά στη Skoda” - Αισιόδοξος ο Χρήστος Λισγάρας για την πορεία της Ξάνθης

Για το κλίμα που επικρατεί στη Skoda Ξάνθη από την έως τώρα εξέλιξη της προετοιμασίας της τοπικής ομάδας μίλησε στον Ρ/Σ  Ξάνθη FM100 και ...

Για το κλίμα που επικρατεί στη Skoda Ξάνθη από την έως τώρα εξέλιξη της προετοιμασίας της τοπικής ομάδας μίλησε στον Ρ/Σ  Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Η ώρα της Ξάνθης το μεσημέρι του Σαββάτου, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ξάνθης Χρήστος Λισγάρας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην ομάδα,  στους ομαδικούς και προσωπικούς του στόχους,  στις δύσκολες στιγμές της ομάδας, που πέρασε με το μπαράζ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και το γεγονός πως ξανασυνεργάζεται με τον Σάκη Τσιώλη

Αναλυτικά η συνέντευξη του νεαρού άσσου: 

Η έλευση του Σάκη Τσιώλη, ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξες την ομάδα της Ξάνθης;
Εγώ, ήρθα πιο πριν στην Ξάνθη, αλλά είναι πολύ ευχάριστο που ξανασυνεργάζομαι με τον Σάκη Τσιώλη. Είναι ένας καλός προπονητής, και πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Πως είναι το κλίμα, στην περίοδο της προετοιμασίας;
Από την στιγμή που ήρθαν οι καινούργιοι σε αυτή ομάδα, μας έχουν αγκαλιάσει όλους. Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά, και πιστεύω πως αυτό είναι οδηγός για την νέα χρονιά. Είμαστε μια γροθιά όλοι, και αυτό το έχουμε δείξει από την αρχή. Αυτό είναι το καλύτερο σε μια ομάδα.

Σχετικά με το μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου;
Η Ξάνθη είναι μεγάλη ομάδα, και αυτό που έγινε φέτος με το μπαράζ δεν πιστεύω να ξαναγίνει.

Οι στόχοι της ομάδας σου για την νέα χρονιά;
Είμαστε ακόμα στην αρχή και αυτό σημαίνει προετοιμασία, υπάρχουν φιλικά. Μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα, τότε θα αρχίσουν οι στόχοι, και αυτό που θέλουμε όλοι είναι να πάμε ψηλά, και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε ομαδικό.

Για ποιο λόγο επέλεξες το νούμερο 31 στη φανέλα σου;
Επειδή, το έχω επιλέξει σε όλες σχεδόν τις ομάδες που έχω αγωνιστεί, και το έχω σαν γούρι.

Ένα μήνυμα που στέλνεις στους φιλάθλους της ομάδας;
Αυτό που ένιωσα και είδα τις τελευταίες αγωνιστικές, με τον κόσμο θέλω να το δω και στο νέο πρωτάθλημα. Ο κόσμος της Ξάνθης έχει αποδείξει πως είναι δίπλα σε αυτήν ομάδα και πόσο αγαπάει το ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια