GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φιλική ήττα για τη Skoda στη Θεσσαλονίκη! Έχασε 1-0 από τον ΠΑΟΚ παρά την προσπάθεια

Το τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της έδωσε το απόγευμα της Τρίτης η SKODA ΞΑΝΘΗ, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Στην πρώ...

Το τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της έδωσε το απόγευμα της Τρίτης η SKODA ΞΑΝΘΗ, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρησή της, η ξανθιώτικη ομάδα γνώρισε την ήττα με 1-0 από το γκολ του Σαλπιγγίδη στο 82'.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Σκόνδρα στο 14' και τον Κάτσε στο 27' αλλά ο πρώτος ήταν άστοχος και ο δεύτερος νικήθηκε από τον Κυριακίδη. Για την SKODA ΞΑΝΘΗ ο Βασιλακάκης με κεφαλιά στο 24' και ο Λισγάρας με σουτ λίγο αργότερα είχαν τις καλύτερες στιγμές, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σκοράρουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ξανθιώτικη ομάδα θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά του Καπετάνου στο 67' αλλά ο Γιακουμής ήταν σε ετοιμότητα. Οι δύο προπονητές κατά τη διάρκεια του διαστήματος της επανάληψης - που είχε καλύτερο ρυθμό από το α' μέρος, προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές προσώπων κάνοντας τις δικές τους δοκιμές.

Ο ΠΑΟΚ που στο 70' είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Ποζατζίδη σκόραρε στο 82' με τον Σαλπιγγίδη ενώ οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη ήθελαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για σκοράρισμα στην κόντρα επίθεση μένοντας όμως στην προσπάθεια.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (46' Γιακουμής), Ρατ (46' Κίτσιου), Κωνσταντινίδης (46' Τζαβέλλας), Κατσικάς (46' Ποζατζίδης), Σκόνδρας (55' Πόποβιτς), Σαββίδης (46' Μαντούρο), Κάτσε (55' Πολύζος), Κουλούρης(55' Βίτορ), Πόζογλου (55' Σαλπιγγίδης), Περέιρα (55' Παναγιωτούδης), Μάρτενς (46' Τζανδάρης).

SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης (62' Ζαρόπουλος), Μπέρτος (65' Ολιβέιρα), Γουάλας (55' Πασχαλάκης), Καρυπίδης (86' Κολλαράς), Λισγάρας, Φλίσκας (46' Καπετάνος), Βασιλακάκης (84' Ορφανίδης Λ.), Παπαστεριανός (72' Μπαρέττας), Λουσέρο (86' Τσαμούρης), Κάλβο (55' Μπαξεβανίδης), Ράνος (55' Σολτάνι).

Δεν υπάρχουν σχόλια