GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αμετακίνητος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης ο Γιώργος Γκοδοσίδης – Αναγνωρίζεται το έργο του

-Ανακοινώθηκαν το πρωί της Τετάρτης οι κρίσεις από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.  Αμετακίνητος στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή στην Ξάνθη ...

-Ανακοινώθηκαν το πρωί της Τετάρτης οι κρίσεις από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. 

Αμετακίνητος στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή στην Ξάνθη παραμένει ο Ταξίαρχος κ. Γιώργος Γκοδοσίδης μετά και τις πρόσφατες κρίσεις και αξιολογήσεις του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, που καθορίζουν και τις όποιες μετατάξεις των υψηλόβαθμων στελεχών. 

Ο κ. Γκοδοσίδης, που επί θητείας του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης κλήθηκε να αντιμετωπίσει μερικά από τα πιο στυγνά εγκλήματα στην ιστορία της περιοχής, παραμένει στη θέση του Διευθυντή με τη δουλεία και το έργο του να αναγνωρίζεται. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα προήχθη στη θέση του Ταξίαρχου ενώ πλέον μετά και τις τοποθετήσεις – μετατάξεις αποκτά περισσότερες αρμοδιότητες στην περιοχή. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια καταγράφονται ιδιαίτερα ειδεχθή εγκλήματα στην Ξάνθη τα οποία ωστόσο οι Αστυνομικοί καταφέρνουν στο σύνολό τους να επιλύσουν άμεσα. 

Στη θέση του παραμένει και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής της  ΑΜΘ Υποστράτηγος κ. Γιώργος Σαλαμάγκας ο οποίος επίσης αποκτά αυξημένες αρμοδιότητες πλέον ενώ ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης Υποστράτηγος Ιωακείμ Τσουκνάδης μετετάχθη από τον Κλάδο Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων /Α.Ε.Α. στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ως βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή, με δαπάνες δημοσίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια