GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ουρές για το... τρενάκι της Ξάνθης! Κερδίζουν συνεχώς κόσμο οι δωρεάν βόλτες στην πόλη

Ολοένα και περισσότερο κόσμο φαίνεται πως προσελκύουν οι δωρεάν περιπλανήσεις στην πόλη της Ξάνθης με το τουριστικό τρενάκι που τέθηκε ξαν...

Ολοένα και περισσότερο κόσμο φαίνεται πως προσελκύουν οι δωρεάν περιπλανήσεις στην πόλη της Ξάνθης με το τουριστικό τρενάκι που τέθηκε ξανά σε κυκλοφορία. 

Τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ένα σύντομο tour τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις ανατολικές και βόρειες συνοικίες αυτής με το τρενάκι του Δήμου.

Τα δρομολόγια ξεκινούν από την Πλατεία Ελευθερίας με τους ενδιαφερόμενους στην κυριολεξία να σχηματίζουν ουρές, για μια βόλτα. Τα απογεύματα μάλιστα που η αγορά της πόλης είναι ανοιχτή και η κίνηση στους δρόμους αυξάνεται, η ζήτηση για το τρενάκι εκτοξεύεται στα ύψη ενώ πολλοί είναι αυτοί που ακόμη και από περιέργεια πραγματοποιούν μια σύντομη περιήγηση στην πόλη. 

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους, με το τρενάκι να κινείται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου προς τη Βας. Κωνσταντίνου και ακολούθως τη Βας. Σοφίας ενώ από εκεί φτάνει στη Λεοφώρου Στρατού, συνεχίζει στη Λευκίππου και καταλήγει πάλι στην 28ης Οκτωβρίου. 

Υπενθυμίζεται πως το εν λόγω τρενάκι παρέμενε για αρκετό καιρό αναξιοποίητο ενώ ο Δήμος διαθέτει ακόμη ένα, το οποίο κληρονόμησε από τον πρώην Δήμο Σταυρούπολης, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν χρησιμοποιείται λόγω έλλειψης οδηγού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια