GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γιαννακίδης έφυγε, Καραλίδης ήρθε – “Καπνός” για ανεξαρτητοποίηση του Παύλου Δαμιανίδη

Τη θέση του μέχρι πρότινος επικεφαλής της παράταξης Κοινωνική Συμμαχία κ. Άρη Γιαννακίδη κατέλαβε ο κ. Φώτης Καραλίδης, μετά από ενδοπαρατ...

Τη θέση του μέχρι πρότινος επικεφαλής της παράταξης Κοινωνική Συμμαχία κ. Άρη Γιαννακίδη κατέλαβε ο κ. Φώτης Καραλίδης, μετά από ενδοπαραταξιακές διεργασίες που έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες. 

Όπως είναι γνωστό ο κ. Άρης Γιαννακίδης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί της θέσης του επικεφαλής, μετά και τη βαριά ήττα που υπέστη στις εκλογές της άνοιξης, μια απόφαση ωστόσο που φάνηκε να προκαλεί τριγμούς στην παράταξη του. 

Αρχικά, παρουσιάστηκαν ως επικρατέστεροι διάδοχοι του κ. Γιαννακίδη οι νυν Αντιπεριφερειάρχες Ξάνθης και Κομοτηνής, ήτοι ο κ. Φώτης Καραλίδης και κ. Παύλος Δαμιανίδης αντίστοιχα. 

Φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον κ. Δαμιανίδη από την Κομοτηνή να ανεξαρτητοποιείται 

Ωστόσο όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος οι πληροφορίες αυτές δεν ανταποκρίνονταν πλήρως στην πραγματικότητα μιας και έντονα διαρρέουν πληροφορίες περί ανεξαρτητοποίησης του κ. Δαμιανίδη και αποχώρησής του από τον συνδυασμό. 

Τα σενάρια αυτά ήρθε να “φουντώσει” το γεγονός πως κατά τις διεργασίες για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής ο μέχρι τότε υποψήφιος, όπως τουλάχιστον είχε διαρρεύσει, κ. Δαμιανίδης δεν εμφανίστηκε.  

Τη θέση κατέλαβε ο κ. Καραλίδης, ενώ μετά και την παραίτηση του κ. Γιαννακίδη τη θέση του στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα καταλάβει ο πρώτος πλειοψηφών επιλαχών Περιφερειακός Σύμβουλος του συνδυασμού. 

Οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και το γεγονός πως επισήμως ο κ. Δαμιανίδης δεν έχει ανοίξει μέχρι στιγμής τα χαρτιά του σχετικά με τη στάση που τελικώς θα κρατήσει ο ίδιος και εάν ευσταθούν ή όχι οι πληροφορίες που τον θέλουν “έξω” από τον συνδυασμό του κ. Καραλίδη, πλέον, φαίνεται πως θα διαδραματίσουν τον καθοριστικό ρόλο για τον μέλλον την παράταξης αλλά και της εικόνας που αυτή θα παρουσιάσει από 1η Σεπτεμβρίου στα έδρανα της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια