GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αλλαγές στους λογαριασμούς της ΔΕΗ των ευπαθών ομάδων

Τροποποιήσεις στο έντυπο λογαριασμού της ΔΕΗ για την προστασία των ευπαθών ομάδων. Aλλάζει το έντυπο λογαριασμού ρεύματος της ΔΕΗ και ...

Τροποποιήσεις στο έντυπο λογαριασμού της ΔΕΗ για την προστασία των ευπαθών ομάδων.

Aλλάζει το έντυπο λογαριασμού ρεύματος της ΔΕΗ και ενσωματώνεται, σε εμφανές σημείο, ο πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης, με στόχο την ενημέρωση των ατόμων με αναπηρία, μετά από παρέμβαση της υφυπουργού Υγείας Κατερίνας Παπακώστα. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα απεβίωσε τετραπληγική που της είχαν κόψει το ρεύμα στα Χανιά, θέμα για το οποίο κατηγορήθηκε η ΔΕΗ, για να ακολουθήσει το ιατροδικαστικό πόρισμα, που απέδιδε το θάνατο σε λόγους ανεξάρτητους από το κόψιμο του ηλεκτρικού ρεύματος.

Απαντώντας στην κ. Παπακώστα, με επιστολή του ο προέδρος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβος, η εταιρεία ανταποκρινόμενη στην επιστολή της Υφυπουργού για προστασία των ευάλωτων καταναλωτών και ιδίως των μηχανικώς υποστηριζόμενων, υιοθετεί την πρότασή της και επεξεργάζεται ένα ευρύτερο σχέδιο για τα άτομα με αναπηρία, στο πλαίσιο του οποίου θα ενσωματωθεί σε εμφανές σημείο του λογαριασμού ρεύματος, ο πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης, με στόχο την ενημέρωση των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Με τον τρόπο αυτό, θα δημιουργηθεί αξιόπιστο μητρώο ευάλωτων καταναλωτών στη ΔΕΗ αλλά το πιο κρίσιμο, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, είναι ότι προστατεύεται το υπέρτερο αγαθό, δηλαδή η ζωή και η υγεία τους.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια