GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εξιχνιάστηκαν οι ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών στον Έβρο

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 45χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία  Εξιχνιάστηκαν,...

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 45χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχείς έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας Έβρου, δύο (2) ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων ημεδαπών γυναικών, που είχαν διαπραχθεί, το βράδυ της 26-7-2014, στο Θεραπειό Έβρου.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 45χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία. Η δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, συνεργό του 46χρονου, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.    

Ειδικότερα, από τη συνδυαστική αξιολόγηση των στοιχείων, διακριβώθηκε ότι οι δράστες, την 26-7-2014 το βράδυ, στο Θεραπειό Έβρου, εισήλθαν αρχικά στο σπίτι 81χρονης ημεδαπής και με την απειλή χρήσης βίας, αφαίρεσαν 1 οικιακή συσκευή, 1 ηλεκτρονική συσκευή και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα, ενώ κατά την αποχώρησή τους, έδεσαν τα χέρια και τα πόδια της με πλαστικά δεματικά. 

Ακολούθως, εισήλθαν στην οικία 80χρονης ημεδαπής και με την άσκηση σωματικής βίας, αφαίρεσαν 40 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά, ενώ κατά την αποχώρησή τους, φίμωσαν την 80χρονη με χαρτοταινία και της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με πλαστικά δεματικά. 
  
Σημειώνεται ότι ο 45χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διακεκριμένες κλοπές. 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.     

Δεν υπάρχουν σχόλια