GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για την αναγνώριση του Θεόφιλου Παπαδόπουλου

Ως Νεολαία ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ξάνθης εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας του τόπου μας έπειτα από την αναγνώ...

Ως Νεολαία ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ξάνθης εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας του τόπου μας έπειτα από την αναγνώριση του ΕΑΜίτη Δήμαρχου Θεόφιλου Παπαδόπουλου που μέχρι πρόσφατα απουσίαζε από την πλακέτα με τους Δημάρχους της πόλης μας. 

Η αναγνώριση αυτή έρχεται δύο χρόνια μετά την παρέμβαση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης όπου με επιστολή μας ζητούσαμε να αποδοθούν όλες οι οφειλόμενες τιμές στον "ξεχασμένο", τότε, Δήμαρχο που διετέλεσε τα καθήκοντα του ως ο πρώτος αιρετός Δήμαρχος μετά την απελευθέρωση της πόλης μας από τη Βουλγαρική Κατοχή.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όπου το ζήτημα αναδείχθηκε και στην κοινωνία μας και οδήγησε στη συγγραφή του βιβλίου, του ιστοριοδίφη της πόλης μας κ. Θωμά Εξάρχου, με τίτλο «Θεόφιλος Παπαδόπουλος: Ο «ξεχασμένος» αιρετός Δήμαρχος Ξάνθης».

Ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Στυλιανίδης επέλεξε με αυτή του την κίνηση να ολοκληρώσει την πολυετή του θητεία αναγνωρίζοντας τον ΕΑΜίτη δήμαρχο και τοποθετώντας τον στη σχετική πλακέτα με τα ονόματα των Δημάρχων της πόλης μας. Αναρωτιόμαστε, όμως, γιατί έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια για να αφήσουμε πίσω κατάλοιπα άλλων εποχών, αποσιωπώντας και θάβοντας ιστορικές αλήθειες του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια