GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επισκέπτεται την Ξάνθη ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος – Θα βρεθεί σε όλη τη Θράκη!

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα επισκεφθεί τις Μητροπόλεις της Θράκης από 20 έως 24 Σεπτεμβρίου 2014. Στη Θράκη θα βρεθεί γι...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα επισκεφθεί τις Μητροπόλεις της Θράκης από 20 έως 24 Σεπτεμβρίου 2014.

Στη Θράκη θα βρεθεί για μερικές ημέρες μέσα στον Σεπτέμβρη ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, επισκεπτόμενος της Μητροπόλεις της περιοχής.

Όπως έγινε γνωστό, το ταξί του Πατριάρχη έχει προγραμματιστεί ήδη από τα περασμένα Χριστούγεννα. 

Ο Πατριάρχης αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου στο Διδυμότειχο, πρώτη στάση του ταξιδιού του στην περιοχή, ενώ την Κυριακή 21Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Πατριαρχική Θεία Λειτουργία.

Ακολούθως θα μεταβεί στη Ροδόπη όπου θα πραγματοποιήσει μια σειρά επαφών, ενώ αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο Πατριάρχης θα αναγορευθεί στην Κομοτηνή σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Γλώσσης, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξεινίων Χωρών της Σχολής Κλασσικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης,

Το ιδιαίτερο, επίσης, της επίσκεψης στη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Μαρωνείας, θα είναι η χαρά που θα έχουν να τον συναντήσουν οι άνθρωποι από κοντά. Σε συνεννόηση με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης στο καινούργιο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Λυκείου θα συγκεντρωθούν όλοι οι μαθητές των σχολείων για να έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν μαζί του, αλλά να μιλήσει κι εκείνος στα παιδιά.

Μετά την διήμερη επίσκεψη στην Μητρόπολη Μαρωνείας (22-23 Σεπτεμβρίου), ο Πατριάρχης θα πραγματοποιήσει σύντομη επίσκεψη στη Μητρόπολη Ξάνθης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια