GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΝΦΙΑ: Νέο “αγκάθι” με τα ξενοίκιαστα και τα μη ηλεκτροδοτούμενα

Το παιχνίδι με την κολοκυθιά όλοι το γνωρίζουμε. Το βλέπουμε να παίζεται και με το φόρο ακινήτων. Ο ΕΝΦΙΑ που τόσο τρόμο έσπειρε σε ιδ...

Το παιχνίδι με την κολοκυθιά όλοι το γνωρίζουμε. Το βλέπουμε να παίζεται και με το φόρο ακινήτων.

Ο ΕΝΦΙΑ που τόσο τρόμο έσπειρε σε ιδιοκτήτες ακινήτων όταν είδαν τα πρώτα εκκαθαριστικά, τόσο πονοκεφάλιασε την κυβέρνηση με τα τερατώδη λάθη που έφτασαν ακόμα και να εκατονταπλασιάζουν το ποσό του φόρου, πέρασε τώρα στο στάδιο της ...κολοκυθιάς.

Πιο συγκεκριμένα, τα ξενοίκιαστα και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα βρίσκονται τώρα στο μέσον του παιχνιδιού.

Αφού τα ξέχασαν (;) από τις τελευταίες ρυθμίσεις και δεν προέβλεψαν καμία διαφορετική (όπως είναι δίκαιο) από τα ηλεκτροδοτούμενα και ενοικιασμένα, άρχισαν από την Τρίτη το βράδι τις διαρροές.

Θα προχωρήσουμε σε εκπτώσεις του φόρου 20% λέει ο ένας. Στο 30% ανεβάζει το ποσοστό ο άλλος.

Όμως, δεν θα γίνουν τώρα οι αλλαγές προσθέτουν οι διαρρέοντες τις ...πληροφορίες, αλλά θα κατατεθεί τροπολογία μετά τη γνωστοποίηση των νέων ποσών που θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων.

Κάποιοι υποψιασμένοι λένε πως μπορεί και να μη γίνει τίποτα αν το μέτρο περάσει στη Βουλή χωρίς μεγάλες αντιδράσεις, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που φοβούνται άλλο ένα τεχνολογικό αλαλούμ αν τελικά ψηφιστεί τροπολογία για μείωση του φόρου κατά 20% ή 30% στα μη ηλεκτροδοτούμενα και τα ξενοίκιαστα.

Κι' αυτό γιατί στο TAXIS θα υπάρχουν άλλα ποσά καταγεγραμμένα και οι ιδιοκτήτες θα θέλουν να πληρώσουν με την έκπτωση, οπότε το σύστημα μπορεί και να τα ...στυλώσει για άλλη μία φορά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια