GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ορκίζονται την Κυριακή Δήμαρχοι και Σύμβουλοι σε Ξάνθη και Τόπειρο – Την Τετάρτη στα Άβδηρα

Οι τελετές ορκωμοσίας των νέων Δημάρχων και των Τοπικών και Δημοτικών Συμβούλων σε Ξάνθη και Τόπειρο θα τελεσθούν την προσεχή Κυριακή.  ...

Οι τελετές ορκωμοσίας των νέων Δημάρχων και των Τοπικών και Δημοτικών Συμβούλων σε Ξάνθη και Τόπειρο θα τελεσθούν την προσεχή Κυριακή. 

Στις 12.00 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Ξάνθης κ. Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου καθώς και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Συμβουλίων και Κοινοτήτων του Δήμου. Πρόκειται για μια καθαρά τυπικού χαρακτήρα διαδικασία η οποία θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, ενώ στις 7 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει η πρώτη Συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. 

Το απόγευμα της Κυριακής, και πιο συγκεκριμένα στις 7.30 έχει προγραμματιστεί η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Τοπείρου κ. Θωμά Μίχογλου καθώς και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων ενώ η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Αβδήρων και των Συμβούλων του Δήμου έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη στις 7.30 το απόγευμα. 

Σε πρόσκληση που κοινοποίησε στον Τύπο ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης αναφέρει πως “με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούμε την Κυριακή 24 Αυγούστου και ώρα 12.00, στο Δημαρχείο Ξάνθης, πλατεία Δημοκρατίας, στη τελετή Ορκωμοσίας του Δημάρχου Ξάνθης κυρίου Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης καθώς και των μελών των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων και των εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας”.

Όσον αναφορά την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αν και ακόμη δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό, η ορκωμοσία της νέας Διοίκησης έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη 28 Αυγούστου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια