GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συμβολαιακή γεωργία για παραγωγούς αραβοσίτου στον Εβρο

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά παραγωγούς αραβοσίτου του νομού Εβρου προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την ε...

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά παραγωγούς αραβοσίτου του νομού Εβρου προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Βιοκότ Α.Ε.».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα του αραβοσίτου αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον παραγωγό μέχρι την τελική αξιοποίηση του προϊόντος από την εταιρεία.

Η «Βιοκότ Α.Ε.» είναι μια εταιρεία καθετοποιημένης παραγωγής, με 60 χρόνια εμπειρίας στην πτηνοτροφία σε Ελλάδα και εξωτερικό, η οποία σήμερα έχει ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά κοτόπουλου.

Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων κοτόπουλου με σκοπό τη διαρκή ανάπτυξη και την κάλυψη των αναγκών ολοένα και περισσότερων καταναλωτών.

Στη «Βιοκότ Α.Ε.» οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ο τεχνολογικός εξοπλισμός νέας γενιάς εγγυώνται μια παραγωγική διαδικασία ολοκληρωμένη, ασφαλή και απολύτως ελεγχόμενη.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που την χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.  

Το πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος, υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια