GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πιέζει ο ΟΑΕΕ για τις οφειλές με τα "ειδοποιητήρια" – Καταφτάνουν μαζικά και στην Ξάνθη!

Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες αντιδρούν στη μαζική αποστολή ειδοποιητηρίων του ΟΑΕΕ προς τους ασφαλισμένους του για τις οφειλές του...

Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες αντιδρούν στη μαζική αποστολή ειδοποιητηρίων του ΟΑΕΕ προς τους ασφαλισμένους του για τις οφειλές τους, χαρακτηρίζοντας τα απειλητικά ραβασάκια.

Θύελλα αντιδράσεων από τους εμπόρους, βιοτέχνες και επαγγελματίες έχει προκαλέσει η μαζική αποστολή ειδοποιητηρίων του ΟΑΕΕ προς τους ασφαλισμένους του. Τα ραβασάκια που υπολογίζονται σε αρκετές χιλιάδες καταφτάνουν μαζικά σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ αντίστοιχη είναι η εικόνα και στην Ξάνθη. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες υπολογίζεται ότι ήδη έχει δρομολογηθεί η αποστολή 600 περίπου ειδοποιητηρίων για κατασχέσεις προς οφειλέτες σε Ξάνθη, Δράμα και Καβάλα.  

Η ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), η ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας), η ΠΟΕΙΑΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ), το ΣΑΤΑ (Συνδικάτο Αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ Αττικής) και το ΠΣΧΕΜ (Πανελλήνιο Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών) εκφράζουν με κοινή ανακοίνωσή τους την αντίθεσή τους "στα απειλητικά αυτά "ραβασάκια" προς τους επαγγελματίες που δοκιμάζονται από την ύφεση και τον οικονομικό στραγγαλισμό" και ζητούν την αναστολή της αποστολής τους. 

Οι μικρομεσαίοι υπογραμμίζουν ότι με εκφοβισμούς και απειλές δεν είναι δυνατόν να αυξηθεί η ρευστότητα του ταμείου των ελευθέρων επαγγελματιών καθώς είναι προφανές ότι όποιος από τους ασφαλισμένους μπορούσε μέχρι τώρα να ενταχθεί και να ανταποκριθεί στις υφιστάμενες ρυθμίσεις, το έχει ήδη κάνει.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, οι προαναφερόμενοι φορείς αποφάσισαν κοινή δράση για την αντιμετώπιση του προβλήματος και δηλώνουν ότι «μπαίνουν μπροστά σε ένα αγώνα αλλαγής πολιτικής που κύριο στόχο έχει να σωθούν τόσο η κοινωνία όσο και οι επαγγελματίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια