GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βαρβιτσιώτης: Θα ήθελα κεντροδεξιό Πρόεδρο

Την προτίμηση του σε υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας προερχόμενο από την Κεντροδεξιά εξέφρασε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αφήνοντας ωστόσο α...

Την προτίμηση του σε υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας προερχόμενο από την Κεντροδεξιά εξέφρασε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξει και πρόσωπο από άλλο χώρο, με δηλώσεις του στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Real Fm 97,8.

«Θα ήθελα να είναι από τον δικό μου χώρο. Αλλά αυτό δεν με εμποδίζει σε καμία περίπτωση να συνεργαστώ ή να εκτιμήσω πρόσωπα και από άλλους χώρους», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου ενώ διεμήνυσε πως ο νέος Πρόεδρος θα πρέπει να είναι «πρόσωπο που θα ενώνει». Παράλληλα, σημείωσε πως η ονοματολογία γύρω από την εκλογή Προέδρου ακυρώνει τους υποψηφίους και είναι αρκετά πρόωρη.

Ακόμη ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε πως η συντονισμένη επιχείρηση των διωκτικών αρχών στο Αιγαίο απέτρεψε την είσοδο 500 παράνομων μεταναστών στην χώρα σε ένα διήμερο κατά το οποίο περισσότεροι από 1.000 μετανάστες εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια.

«Το φαινόμενο εκτραχύνεται όσο εκτραχύνεται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια