GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Γ. Καρατζαφέρης: "Συνεργασία με ΝΔ για να μην περάσουμε σε διάφορες μορφές προλεταριάτου"

Σκληρή επίθεση Γ. Καρατζαφέρη στον Α. Τσίπρα. Πώς τον χαρακτήρισε. Δηλώνει έτοιμος για συνεργασία ΝΔ-ΛΑΟΣ. Ποιο όρο θέτει Έτοιμος για ...

Σκληρή επίθεση Γ. Καρατζαφέρη στον Α. Τσίπρα. Πώς τον χαρακτήρισε. Δηλώνει έτοιμος για συνεργασία ΝΔ-ΛΑΟΣ. Ποιο όρο θέτει

Έτοιμος για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, δήλωσε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ."Δεν συζητάμε για επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία. Μιλάμε για συλλειτυργία αλλαγής πολιτικής. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει γιατί είναι καλός. Κερδίζει γιατί γίνονται αλλεπάλληλα λάθη πολιτικής", είπε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε ότι ο  Α. Σαμαράς, έχει καταλάβει ότι αυτή η πολιτική έχει κοντά ποδάρια. Απλώς δεν έχει τη δύναμη να το επιβάλλει.

"Βοηθάω για να αλλάξουμε πολιτική. Εγώ δεν έχω ιδιοτέλεια. Είμαι ανοιχτός για συνεργασία στα πλαίσια αλλαγής πολιτικής. Είμαι εκεί που ήμουν το 2012 όταν αποχώρησα. Το ναι σε όλα έφερε την πολιτική εκεί που είναι", είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σημείωσε ότι "πρέπει να αλλάξουμε πολιτική για να μείνει ο τόπος όρθιος και να μείνει στην αστική δημοκρατία και να μην περάσουμε σε διάφορες μορφές προλεταριάτου".

Ερωτηθείς για το μένος του κατά του Α. Τσίπρα, ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε:
"Δεν είμαι έτοιμος να δεχθώ την Αριστερά στα πράγματα. Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα φέρει κακό στην Ελλάδα. Μία ψήφος παραπάνω θα δώσει 50 έδρες στον Τσίπρα. Εγώ δεν θα τη δώσω".

Μάλιστα, ο Γ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, "θεομπαίχτη", σημειώνοντας ότι ενώ δεν έχει βαφτίσει το παιδί του, επισκέπτεται το Άγιον Όρος και πρόσθεσε ότι τον τρομάζει το ενδεχόμενο να έχει η Ελλάδα άθεο πρωθυπουργό.

Σημείωσε μάλιστα με νόημα ότι "στο Σαμαρά έχω σούρει πάρα πολλά και εκείνος μου έχει κάνει πολλά, όμως το χθες δεν είναι ο ασφαλής συνοδοιπόρος του αύριο".

Ερωτηθείς για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι πρέπει να επιλέξουμε τον Άριστο ανάμεσά μας. Μια προσωπικότητα με κύρος εντός και εκτός Ελλάδος.

Ο κ. Καρατζαφέρης τέλος, αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγείας του λέγοντας συμβουλεύοντας τους πολίτες αν αισθανθούν πόνο να πάνε αμέσως στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια