GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Φύλλο και φτερό κάνουν τον Δήμο Ξάνθης οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης για τις συμβάσεις!

-Τέσσερα άτομα από το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης βρίσκονται στην πόλη  Από κόσκινο περνά τις Υπηρεσίες του Δήμου Ξάν...

-Τέσσερα άτομα από το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης βρίσκονται στην πόλη 

Από κόσκινο περνά τις Υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης κλιμάκιο του Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης που βρίσκεται εδώ και μέρες στην περιοχή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThrakiToday.com.

Πρόκειται για τέσσερις ελεγκτές οι οποίοι συνθέτουν την ομάδα του ΣΕΕΔΔ και οι οποίοι μέχρι και τα τέλη του Αυγούστου έχουν αναλάβει τον έλεγχο των συμβάσεων των μόνιμων υπαλλήλων του Δήμου Ξάνθης. 

Πιο συγκεκριμένα οι ελεγκτές εξετάζουν τις μετατροπές των συμβάσεων των δημοτικών υπαλλήλων που μονιμοποιήθηκαν με τον Νόμο Παυλόπουλου και εάν τηρήθηκαν οι όροι του Νόμου κατά τη μετατροπή τους. Όπως είναι γνωστό συμβάσεις εργαζόμενων ορισμένου χρόνου σε ολόκληρη τη χώρα που πληρούσαν τις προδιαγραφές μετετράπησαν σε αορίστου και στη συνέχεια μονιμοποιήθηκαν με την εφαρμογή του Νόμου. 

Στην περίπτωση του Δήμου Ξάνθης ο έλεγχος αφορά περισσότερους από 20 μόνιμους υπαλλήλους, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως υπάρχει κώλυμα ή πρόβλημα με τη μονιμοποίησή τους. Από τον έλεγχο εξαιρούνται όσοι υπάλληλοι είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα κατά την μετατροπή των συμβάσεων τους τότε και απευθύνθηκαν στα Δικαστήρια όπου και δικαιώθηκαν. 

Στην παρούσα χρονική περίοδο ελέγχεται το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου, ενώ από αρχές Σεπτεμβρίου οι έλεγχοι θα επανέλθουν. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το εάν ο έλεγχος αφορά και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις του Δήμου. 

Λαβράκια με πλαστά πτυχία! 
Όπως είχε αποκαλύψει το ThrakiToday.com κατά τον έλεγχο των πιστοποιητικών και των πτυχίων όλων των εργαζομένων που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Δήμου Ξάνθης είχαν εντοπιστεί, πριν από μερικούς μήνες, λαβράκια οπότε και διαπιστώθηκαν περιπτώσεις εργαζομένων που είχαν προσκομίσει πλαστά δικαιολογητικά και πτυχία κατά την πρόσληψή τους στο Δημόσιο. 

Οι εν λόγω υπάλληλοι είδαν άμεσα την πόρτα της εξόδου από τις Υπηρεσίες του Δήμου όπου και απασχολούνταν, με τον έλεγχο να βρίσκεται ακόμη σε πλήρη εξέλιξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια