GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



“Ξεπαγώνουν” τους πλειστηριασμούς στα 2/3 της αντικειμενικής αξίας

Το υπουργείο Οικονομικών, προσανατολίζεται σε πλειστηριασμούς εξαιτίας ληξιπρόθεσμων χρεών των ιδιοκτητών τους, ενώ την ίδια στιγμή η τρόι...

Το υπουργείο Οικονομικών, προσανατολίζεται σε πλειστηριασμούς εξαιτίας ληξιπρόθεσμων χρεών των ιδιοκτητών τους, ενώ την ίδια στιγμή η τρόικα ζητά ξεπούλημα σε τιμή όχι κατώτερη από το 1/3 της αντικειμενικής τους αξία. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα”, το υπουργείο Οικονομικών προσανατολίζεται σε μια διάταξη που θα προβλέπει ότι τα ακίνητα θα μπορούν να βγαίνουν σε πλειστηριασμό στα 2/3 της αντικειμενικής τους αξίας. 

Κι όλα αυτά, παρά τις πιέσεις των δανειστών που ζητούν ξεπούλημα των ακινήτων σε τιμή όχι κατώτερη από από το ένα τρίτο της αντικειμενικής τους αξίας. 

Οι εταίροι επιχερηματολογούν ότι με τις αντικειμενικές αξίες στα ύψη κανείς δεν πάει να “χτυπήσει ακινητο”. Γι' αυτό αντί να αλλάξουν οι αντικειμενικές αξιες, κάτι που σχεδιάζεται να γίνει το 2017, θα αλλαξουν οι τιμές εκκίνησης των πλειστηριασμών, οι κατώτερες δηλαδή τιμές που μπορεί να γίνουν αποδεκτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια