GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κέρδισε 2-0 τον Απόλλων Λεμεσού η Skoda στα Πηγάδια! Πρώτη φιλική νίκη στο στάδιο της προετοιμασίας

Μπαίνοντας δυνατά στο 5ο της φιλικό παιχνίδι η SKODA ΞΑΝΘΗ επικράτησε με 2-0 επί του Απόλλωνα Λεμεσού. Σκόρερ για την ομάδα του Σάκη Τσιώλ...

Μπαίνοντας δυνατά στο 5ο της φιλικό παιχνίδι η SKODA ΞΑΝΘΗ επικράτησε με 2-0 επί του Απόλλωνα Λεμεσού. Σκόρερ για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν ο Μανώλης Μπέρτος (11’) και ο Παντελής Καπετάνος (16’).

Ο πρώτος με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ ενώ ο δεύτερος με όμορφη ενέργεια και αριστερό πλασέ σημείωσε το 2-0. Η ξανθιώτικη ομάδα σημείωσε κι άλλα δύο γκολ με τον Αργύρη Μπαρέττα που ακυρώθηκαν. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της SKODA ΞΑΝΘΗ στα φιλικά προετοιμασίας και το επόμενο και τελευταίο παιχνίδι είναι αυτό με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη την ερχόμενη Κυριακή (18:45).

Μεταξύ των θεατών της αναμέτρησης ήταν και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Πανόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταύρος Μάνταλος της ΕΠΣ Καβάλας με α’ βοηθό τον Κούλα Χασάν της ΕΠΣ Ξάνθης, β’ βοηθό τον Βασίλη Καραβασίλη της ΕΠΣ Καβάλας, ενώ 4ος ήταν ο Φώτης Τερετίδης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης (65’ Ζαρόπουλος), Μπέρτος (65’ Λαζαρίδης), Καρυπίδης (46’ Λισγάρας), Γούτας (65’ Μπαρέττας), Γουάλας (65’ Κολλαράς), Φλίσκας (46’ Παπαστεριανός), Λουσέρο (65’ Κομεσίδης), Βασιλακάκης (46’ Ομπόντο), Ολιβέιρα (55’ Μπαξεβανίδης), Σολτάνι (46’ Γκραντίν – υπό δοκιμή), Καπετάνος (55’ Ράνος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μιγκέλ, Ρομάν, Ρέζεκ, Μεριέμ, Γκι, Ρομπέρτ, Παπουλής, Αγγελης, Αντράντε, Χαμντανί, Βασιλείου. Έπαιξαν και οι: Χίντι, Φερέρα, Νικολάε, Ροτζέριο, Σανκόι, Μερκης, Λόπεζ, Στυλιανού, Ρέινολντς, Παναγιώτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια