GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προβληματίζει η διασταύρωση Βουλγαροκτόνου και 12 Αποστόλων – Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα

-Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν συνεχώς τα τροχαία ατυχήματα στην εν λόγω διασταύρωση  -Πρόβλημα χρόνων λένε οι κάτοικοι, ωστόσο ακόμη...

-Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν συνεχώς τα τροχαία ατυχήματα στην εν λόγω διασταύρωση 
-Πρόβλημα χρόνων λένε οι κάτοικοι, ωστόσο ακόμη και σήμερα δεν έχει βρεθεί λύση 

Έντονο προβληματισμό προκαλούν τα ιδιαίτερα συχνά τροχαία ατυχήματα που σημειώνονται στη διασταύρωση των οδών Βουλγαροκτόνου και 12 Αποστόλων στην πόλη της Ξάνθης. 

Πρόκειται για δύο ιδιαίτερα στενούς μονόδρομους στη διασταύρωση των οποίων ωστόσο σημειώνονται ολοένα και περισσότερα ατυχήματα με διάχυτη την ανησυχία των κατοίκων. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός πως επί της οδού 12 Αποστόλων στο ύψος της Βουλγαροκτόνου υπάρχει πινακίδα STOP με την προτεραιότητα να δίνεται σε όσους κινούνται επί της Βουλγαροκτόνου. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως κατά μήκος της 12 Αποστόλων δεν υπάρχει άλλο STOP πέραν του συγκεκριμένου και κατά ορισμένους φαίνεται πως είναι η πηγή του κακού. 

Στο σύνολό τους τα τροχαία ατυχήματα, που πλέον αποτελούν ρουτίνα, τα οποία σημειώνονται στην περιοχή προκαλούνται μετά από παραβίαση της εν λόγω πινακίδας STOP. Πριν από μερικές ημέρες σημειώθηκε ακόμη ένα τροχαίο όταν δίκυκλο μοτοποδήλατο συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο. 

Το πρόβλημα φυσικά δεν είναι τωρινό, ενώ στη διασταύρωση έχει τοποθετηθεί ακόμη και ειδικός καθρέφτης ώστε να γίνεται πιο εύκολα ο έλεγχος της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Παρόλα αυτά τα ατυχήματα δεν έχουν μειωθεί, αλλά αντιθέτως συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Φυσικά το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης βαραίνει πάντα τους οδηγούς οι οποίοι οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ωστόσο από τη στιγμή που το πρόβλημα οξύνεται αντί να εξαλείφεται θα έπρεπε να υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από πλευράς των αρμοδίων ώστε να βρεθεί μια λύση. 
(Πηγή Φωτό: Ομάδα Ξανθηνίστας) 

Δεν υπάρχουν σχόλια