GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Από τα χαμηλά στα.. ψηλά η Δευτεροβάθμια – Παραχωρήθηκαν γραφεία στον 1ο όροφο του Διοικητηρίου

-Παρά το γεγονός πως από την ημέρα που μεταφέρθηκε στο Διοικητήριο δεν φάνηκε να υπήρχαν προβλήματα χώρου -Παραχωρήθηκαν δύο γραφείο, πο...

-Παρά το γεγονός πως από την ημέρα που μεταφέρθηκε στο Διοικητήριο δεν φάνηκε να υπήρχαν προβλήματα χώρου
-Παραχωρήθηκαν δύο γραφείο, που παρέμεναν κλειστά, δίπλα ακριβώς στο γραφείο του κ. Καραλίδη 

Μια ευχάριστη... έκπληξη για τη Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης επιφύλαξε ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Φώτης Καραλίδης, λίγες μόλις ημέρες πριν παραδώσει τα ινία της Π.Ε. Ξάνθης στον κ. Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη. 

Ήδη από την Παρασκευή παραχωρήθηκαν στην εν λόγω υπηρεσία, η οποία φιλοξενείται στο κτήριο του Διοικητηρίου δύο γραφεία (το 204 και το 205) στον πρώτο όροφο του κτηρίου δίπλα ακριβώς στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη. Πρόκειται για γραφεία τα οποία μέχρι πρότινος παρέμεναν κλειστά και χωρίς πρόσβαση σε κανέναν, παρά μόνο στους υπαλλήλους του γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη. Τα γραφεία θα στεγάζουν πλέον τη διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, στην οποία φυσικά και υπάγεται ο ίδιος ο κ. Φώτης Καραλίδης μετά και την παράδοση της θέσης του Αντιπεριφερειάρχη από 1η Σεπτεμβρίου δεδομένης και της εκπαιδευτικής του ιδιότητας. 

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του κ. Καραλίδη τα εν λόγω γραφεία παρέμεναν κλειστά ενώ μόλις έναν μήνα πριν την αλλαγή σκυτάλης στην Π.Ε. Ξάνθης πραγματοποιείται η παραχώρησή τους. Μέχρι την Πέμπτη η διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας στεγαζόταν στο ισόγειο, ενώ παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι, αλλά και οι ανάγκες που “γεννήθηκαν” ξαφνικά επιβάλλοντας τη μεταφορά του γραφείου. 

Το τελευταίο διάστημα τα τεκταινόμενα εντός του Διοικητηρίου της Π.Ε. Ξάνθης φαίνεται να προκαλούν το ενδιαφέρον τόσο του τοπικού Τύπου όσο και της κοινής γνώμης, με πιο πρόσφατο τον σάλο που προκλήθηκε γύρω από ένα ακινητοποιημένο δίκυκλο της Περιφέρειας στην είσοδο του κτηρίου αλλά και το “γραφείο φάντασμα” στο ίδιο κτήριο που συντηρείται με... συνταξιούχο εθελοντή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια