GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Άνοιξε η άσφαλτος να τους... καταπιεί στη Χρύσα – Εικόνα ντροπής έξω από το Γήπεδο (+VIDEO)

-Υποχωρεί το οδόστρωμα και άνοιξαν τρύπες στη μέση του δρόμου μπροστά από το Γήπεδο Έτοιμη να... καταπιεί αυτοκίνητα φαίνεται πως ε...

-Υποχωρεί το οδόστρωμα και άνοιξαν τρύπες στη μέση του δρόμου μπροστά από το Γήπεδο

Έτοιμη να... καταπιεί αυτοκίνητα φαίνεται πως είναι η άσφαλτος μπροστά ακριβώς από το Γήπεδο της Χρύσας στην Ξάνθη, επί της οδού Αβρουπόλεως. 

Ένα μικρό, αλλά ανηφορικό κομμάτι του οδοστρώματος έχει υποχωρήσει σε σημεία, κυρίως κεντρικά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες τρύπες στη μέση του δρόμου με την ταλαιπωρία των οδηγών να μεγαλώνει και τους ορατούς κινδύνους να καιροφυλακτούν.  

Τα κακώς κείμενα του οδοστρώματος, το οποίο μέρα με τη μέρα αυξάνονται λόγω της συχνής χρήσης του εν λόγω τμήματος του δρόμου από Ι.Χ. τόσο των κατοίκων της περιοχής όσο και των πολιτών που επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του Γηπέδου, έχουν καλυφθεί όπως όπως με τρόπο πρόχειρο, με τις τρύπες να καλύπτονται με χώμα. Το χώμα ωστόσο δεν είναι ικανό να δώσει λύση στο πρόβλημα ενώ το γεγονός πως ο δρόμος είναι ανηφορικός φαίνεται πως συνδράμει στην επιδείνωση της κατάστασης. 

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται εντόνως για την εικόνα του δρόμου, ο οποίος στο σύνολό του στην ευρύτερη περιοχή είναι γεμάτος κακοτεχνίες και “μπαλώματα” με την οδήγηση να μετατρέπεται σε ένα καθημερινό μαρτύριο και τις τρύπες και τις λακκούβες να έχουν μετατραπεί σε φόβο και τρόμο για τους οδηγούς. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως όμως μαρτυρούν περίοικοι το πρόβλημα έξωθεν του Γηπέδου έχει εμφανιστεί εδώ και μέρες και μέρα με τη μέρα επιδεινώνεται. 



Δεν υπάρχουν σχόλια