GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η επίσημη πρώτη για τη Skoda Ξάνθη - Προπόνηση στα Πηγάδια με τον Τσιώλη

Την επίσημη πρώτη της προπόνηση, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας η SKODA ΞΑΝΘΗ στο γήπεδό της στα Πηγάδια. Παρουσία φιλάθλων ο ν...

Την επίσημη πρώτη της προπόνηση, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας η SKODA ΞΑΝΘΗ στο γήπεδό της στα Πηγάδια. Παρουσία φιλάθλων ο νέος προπονητής Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του Νίκος Νεντίδης (βοηθός προπονητή), Ηλίας Σιδηρόπουλος (γυμναστής), Αλέκος Μαλαδένης (προπονητής τερματοφυλάκων) έδωσαν τις πρώτες τους οδηγίες στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σε ένα πολύ καλό κλίμα η ξανθιώτικη ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία για την 26η διαδοχική της πορεία στην μεγάλη κατηγορία με φιλοδοξίες.

Εκτός από τα νέα πρόσωπα του προπονητικού team, ο Γιώργος Κασναφέρης επέστρεψε στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena» και στο πόστο του team manager ενώ από πλευράς ποδοσφαιριστών το «παρών» έδωσαν και τα τρία φετινά αποκτήματα της ομάδας Μανώλης Παπαστεριανός, Χρήστος Λισγάρας, Αντριάν Λουσέρο καθώς και οι ποδοσφαιριστές που πέρσι αγωνίστηκαν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Ο Σάκης Τσιώλης στις δηλώσεις του στους εκπροσώπους του τύπου, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πανόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της SKODA ΞΑΝΘΗ, τόνισε: «Βρίσκομαι σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα. Η SKODA ΞΑΝΘΗ δεν πρέπει να βρεθεί στην ίδια θέση με πέρσι. Πιστεύω πως η καλύτερη «μεταγραφή» είναι ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο τις τελευταίες αγωνιστικές. Ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είδα ένα γήπεδο γεμάτο παλμό κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε. Από σήμερα που ξεκινά η προετοιμασία, οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Με σωστή και μεθοδική δουλειά θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Ο Μανώλης Παπαστεριανός στις σύντομες δηλώσεις του αναφέρθηκε στην οργάνωση της SKODA ΞΑΝΘΗ ενώ τόνισε πως επιθυμεί το τέλος της χρονιάς να βρει την ξανθιώτικη ομάδα σε θέση που οδηγεί στα play off.
Ο Χρήστος Λισγάρας δήλωσε πολύ ευχαριστημένος που ανήκει στην οικογένεια της SKODA ΞΑΝΘΗ και πρόσθεσε λακωνικά πως οι προσπάθειες μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετρούν περισσότερο από τις δηλώσεις.
Ο Αντριάν Λουσέρο εξέφρασε την ικανοποίησή του που ανήκει στο δυναμικό της ομάδας και δήλωσε πως θα δώσει το καλύτερο εαυτό του για να πετύχει η SKODA ΞΑΝΘΗ τους στόχους της.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν και οι νεαροί επαγγελματίες παίκτες που προέρχονται από την ομάδα Νέων της SKODA ΞΑΝΘΗ Αριστοτέλης Κολλαράς, Λάζαρος Ορφανίδης και Χρήστος Πασχαλάκης ενώ ο Κάρλος Κάλβο απουσίαζε με άδεια για οικογενειακούς λόγους.

Την επίσημη πρώτη της SKODA ΞΑΝΘΗ εκτός από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, παρακολούθησε ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πανόπουλος ενώ σύσσωμο παραβρέθηκε και το Δ.Σ. της ξανθιώτικης ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια