GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το μηχανάκι της Π.Ε. Ξάνθης που έβγαλε καπνούς... χωρίς φωτιά! Αγοράστηκε επί Διευρυμένης

-Αγοράστηκε επί Τάτση για την διανομή της αλληλογραφίας μέσα στην πόλη -Πέρασε στην Περιφέρεια, ωστόσο επέλεξαν να το σταθμεύσουν στην ε...

-Αγοράστηκε επί Τάτση για την διανομή της αλληλογραφίας μέσα στην πόλη
-Πέρασε στην Περιφέρεια, ωστόσο επέλεξαν να το σταθμεύσουν στην είσοδο του Διοικητηρίου 

Καπνός... χωρίς φωτιά ο ντόρος που προκλήθηκε γύρω από ένα σταθμευμένο δίκυκλο στην είσοδο ακριβώς του κτηρίου που στεγάζονται οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, το οποίο βρέθηκε να φιγουράρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως η επιτομή της παράνομης στάθμευσης πολίτη της περιοχής. 

Πρόκειται για ένα δίκυκλο το οποίο εντόπισαν πολίτες σταθμευμένο μέσα στο Διοικητήριο και το οποίο στη συνέχεια αποθανάτισαν με τη φωτογραφική τους μηχανή, εκτιμώντας πως κάποιος ασυνείδητος πολίτης ή υπάλληλος το ακινητοποίησε εκεί για να κάνει τη δουλεία του! Ακολούθως το φωτογραφικό υλικό αναρτήθηκε στο facebook και η... παρανόηση δεν άργησε να ξεσπάσει. 

Από την έρευνα ωστόσο προκύπτει πως το εν λόγω όχημα αγοράστηκε επί Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας – Καβάλας - Ξάνθης, όταν πρόεδρος αυτής ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Τάτσης, και στη συνέχεια πέρασε ως “κληρονομία” στην Περιφέρεια, ελέω εφαρμογής του Καλλικράτη. Για την ιστορία, πρόκειται για δίκυκλο το οποίο είχε αγοραστεί τότε ώστε να το χρησιμοποιεί ο κλητήρας της Υπηρεσίας για τη διανομή μικρών φακέλων εντός της πόλης. 

Σήμερα δεν φαίνεται να χρησιμοποιείται, ενώ παραμένει άγνωστο το εάν ο νυν Αντιπεριφερειάρχης κ. Φώτης Καραλίδης μερίμνησε καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για τη μεταβίβαση της κυριότητας του οχήματος στην Π.Ε. Ξάνθης ή πρόκειται για ένα από τα πρώτα... καθήκοντα που θα πρέπει να αναλάβει ο νέος Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Ζαγναφέρης, από 1η Σεπτεμβρίου, οπότε και θα βρεθεί στη θέση του πρώτου. 
   
Πάντως σε κάθε περίπτωση το όχημα υπάγεται στο Γραφείο Κίνησης της Π.Ε. Ξάνθης το οποίο προφανώς και είναι υπεύθυνο για την επιλογή του χώρου στάθμευσής του, και προφανώς θα μπορούσε να είχε επιλεχθεί διαφορετικό σημείο και όχι η είσοδος του Διοικητηρίου, ώστε να μην προκαλεί και τα βλέμματα των περαστικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια