GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κατεδαφίστηκε ετοιμόρροπο μπαρ της Ξάνθης που το είχαν πυρπολήσει πριν από χρόνια!

-Τέθηκε εκτός κυκλοφορίας η Στογιαννίδου από νωρίς το πρωί της Τετάρτης για την επιχείρηση κατεδάφισης  Στην κατεδάφιση ενός ακόμη ετο...

-Τέθηκε εκτός κυκλοφορίας η Στογιαννίδου από νωρίς το πρωί της Τετάρτης για την επιχείρηση κατεδάφισης 

Στην κατεδάφιση ενός ακόμη ετοιμόρροπου και επικίνδυνου για τους πεζούς και οδηγούς ακινήτου προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Δήμος Ξάνθης. 

Πρόκειται για το γνωστό ακίνητο στο οποίο στεγαζόταν πριν από χρόνια γνωστό μπαρ της περιοχής και το οποίο είχε πυρποληθεί από αγνώστους με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς και να καταστραφεί. Εκ τότε, το ακίνητο εγκαταλείφθηκε και κατά τον έλεγχο των Τεχνικών Υπηρεσιών Ξάνθης κρίθηκε αναγκαία η κατεδάφισή του. 

Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα πριν από λίγο καιρό τοποθετήθηκαν προειδοποιητικά κιγκλιδώματα έξωθεν του ετοιμόρροπου κτηρίου, επί της οδού Στογιαννίδου, τα οποία απαγόρευαν τη στάθμευση οχημάτων στην περιοχή ενώ ταυτόχρονα εφιστούσαν την προσοχή των διερχόμενων περαστικών. Ωστόσο το εν λόγω προστατευτικό μέτρο δεν φάνηκε να αποδίδει, μιας και πολύ γρήγορα άγνωστοι φρόντισαν να μετακινήσουν τα κιγκλιδώματα ώστε να καταστεί εφικτή εκ νέου η χρήση του χώρου για τη στάθμευση Ι.Χ. αυτοκινήτων. 

Το πρωί της Τετάρτης η οδός Στογιαννίδου τέθηκε εκτός κυκλοφορίας και απαγορεύτηκε η χρήση της από Ι.Χ. αυτοκίνητα ώστε να ξεκινήσουν απρόσκοπτα οι εργασίες κατεδάφισης του κτηρίου. Συνεργείο της ΔΕΗ κατέφθασε λίγο μετά τις 9.00 ώστε να διεκπεραιώσει εργασίες της αρμοδιότητάς της, επιτρέποντας στη συνέχεια την κατεδάφιση του ακινήτου. Το θέαμα προκάλεσε το ενδιαφέρον των περαστικών αλλά και όσων κινούνταν στην περιοχή της Κεντρικής Πλατείας, λίγα μέτρα παραπέρα δηλαδή, που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την κατεδάφιση. 

Το μεσημέρι οι εργασίες είχαν ολοκληρωθεί και έτσι ο δρόμος δόθηκε ξανά σε κυκλοφορία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια